Kroatie .Camping Nono Ban

30 jaar terug (yep time flies when youre having fun)  reden we heel relaxed met onze vers aangeschafte Chevrolet impala station langs de rand van de Adriatische zee richting Griekenland.  5 jochies met basebalpetjes op . Zuigend op camel  sigaretten . Muziek kwam nog van een cassette bandje en Kroatië  /Bosnie en herzogovina  en Monternegro heten nog gewoon Joegoslavië.  Je spijkerbroek was een Levi 501 en aan je voeten had je lage All Stars . Lekker overzichtelijk . Het was een meesterlijke vakantie . Joegoslavië is tof . Sorry . Kroatië is tof .

 

Boutique Camping Nono Ban

Deze prachtige boutique camping gelegen in het plaatsje Gornji Humac, Kroatië is een kleine exclusieve camping dat plek biedt aan maximaal 10 gezinnen. Op deze kleinschalige camping kun je overnachten in een luxe safaritent of een Bell-tent, welke beide voorzien zijn van een privé sanitair. Ook vind je op deze luxe camping een zwembad en in de safaritenten een hutkoffer met speelgoed voor de kids, kun je heerlijk een hapje eten in het restaurant en zijn er vele activiteiten te beleven (van snorkelen tot hiken).

Kindvriendelijke camping

De boutique camping Nono Ban weet wat kinderen op vakantie nodig hebben, maar ook hoe ouders lekker tot rust kunnen komen. Op de luxe camping vind je dan ook een buiten zwembad waar de kids zich heerlijk kunnen vermaken, tevens is er voor kinderen alle ruimte om in vrijheid te ontdekken en te spelen.

Kleine exclusieve camping

Boutique Camping Nono Ban is kleinschalig en biedt plek aan 10 gezinnen. Voor een bijzondere overnachting kun je kiezen uit een luxe safaritent met 2 of 3 kamers, of een luxe Bell-tent. Op de camping in Kroatie heb je een privé sanitair tot je beschikking. Met de luxe bedden en een design interieur beleef je hier zeker een bijzondere vakantie. Tevens zijn alle accommodaties voorzien van een eigen terras en eigen kookgelegenheid.

Luxe safaritent in Kroatië

De safaritenten zijn te boeken met 2 kamers (geschikt voor maximaal 4 personen) en met 3 kamers (geschikt voor maximaal 6 personen).

De luxe safaritenten beschikken over luxe (stapel)bedden, een eigen badkamer met douche en toilet. In de volledig uitgeruste open keuken kun je heerlijk koken. Daarbij vind je in de woonkamer een loungebank en een hutkoffer met speelgoed voor de kids. Tevens kun je heerlijk genieten op het royale terras omgeven door de mediterrane tuin.

Luxe Bell-tenten

De Bell-tenten zijn geschikt voor maximaal 5 personen en liggen op een plateau van fijn grind. Beide tenten zijn voorzien van stopcontacten en verlichting. Tussen de tenten vind je een privé-terras omgeven door een prachtige tuin. Op het terras staat een eettafel, vind je verlichting en een luxe buitendouche. Ook is er een vuurkorf tot jouw beschikking waardoor jij het ultieme vakantiegevoel ervaart in Kroatië! De Bell-tenten delen een volledig uitgeruste buitenkeuken met barbecue en een kookplaat.

Let op! De accommodaties zijn vanaf 3 nachten te boeken.

 

Campsite Nono Ban   Check de website 

111824626

11181900796104309Boutique-camping-nono-ban-Kroatie15-1024x68396104328111819643111823137Boutique-camping-nono-ban-Kroatie9-1024x683Collage_Fotor.jpgaawecourtyard-for-guests-1courtyard-for-guestsH48A1753-800x600H48A1868-800x600largePastura-autovakantie-Kroatië

Schermafbeelding 2018-05-07 om 08.56.51
Locatie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.