Wat draag je op je rug.

Yep ik heb een verse . Een verse Crumpler Truckster . Mijn vorige Crumpler  model: Opulent Rooster XL begon een beetje mottig te worden. Ik vergeef het hem want hij zat jaren lang op mijn rug of onder de stoel van mijn werkbus, in Wales naast de handrem van onze camper ,tussen mijn benen half in het water in een longtail boat in Bangkok en 100;000 km kleine en grote avonturen  .  Kortom een vriend. Van vrienden neem je geen afscheid  dus hij staat in de gang tussen de laarzen . Een rugzak vol verhalen . Maar ik heb nu een verse vriend . De Crumpler Truckster . Groter dan de vorige maar nog klein genoeg om als handbagage mee te mogen . Ook deze zit weer vol vakken en slimme oplossingen. We zijn ondertussen al weer naar Berlijn,Ierland,Madrid en België geweest . Dus deze verse vult zich ook al weer met verhalen . En mijn oude , ik neem hem af en toe nog mee ,puur voor het verhaal en de geschiedenis die we samen hebben .

Check de website 

OUTER SIZE:    33.0 x 71.0 x 18.0 cm

INNER SIZE:   32.0 x 70.0 x 17.0 cm

LAPTOP COMPARTMENT:    27.0 x 38.0 x 2.5 cm

VOLUME:   33 ltr

WEIGHT:    1729 g

MATERIAL:      Polyester

 

TRUCKSTER BACKPACK BLACK

If you are looking for maximum comfort and carrying capacity, look no further. Our Truckster backpack is going to get you with all your gear there and back again and all the while providing non-stop function. Fully loaded and ready to go, you’ll never be at a loss with Trusckster at your side. From compressions traps that double as tripod holders to trap-door internal compartments, removable pouches and laptop plus tablet compartments, there really isn’t much we didn’t pack into this puppy. Finished off with robust and durable outer materials like 900D polyester and matt tarpaulin, this backpack is going to keep on trucking for years.

FITS:

Semi-professional SLR camera with mid-size zoom lens + extra mid-size zoom lens + flash + accessories + 15″W Laptop (MacBook Pro) + 9.7″ Tablet (iPad)

FEATURES

  • 900D polyester, matt tarpaulin, 210T waterproof Ripstop Nylon lining, soft Nylex lining
  • Extendable clip- and zip- fastened rolltop main compartment, external zip pocket, front pocket with buckle-fastened flap and slip pockets inside, quick side zip access to camera and other accessories, side compression straps for depth adjustment and tripod attachment
  • Long wide shoulder strap to provide better load distribution and comfort, clip-fastened chest strap, chest strap garage, grip handle
  • Air mesh padded back, air mesh padded hip belt tunnel, quilted and padded laptop and tablet compartments with Velcro tongue closure
  • Internal mesh zip pocket, internal velcro slip pockets in the top section, internal zipped trapdoor divider for connecting compartments, removable padded pouch with zip opening for camera and lifestyle accessories, padded adjustable dividers, side handles

IMG_5728

IMG_6116
Tof ,hij mag mee het vleigtuig in als handbagage

IMG_5726Collage_FotorIMG_4179IMG_4180IMG_4181IMG_4184

IMG_4185
Onmisbaar

IMG_4187IMG_4188

IMG_5672
Ober !

IMG_5673IMG_5678IMG_5679

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.