In 90 sec van aanhanger naar opgeblazen tent.

Hieronder staat een hele lap text met  technische klinische know how . Handig maar saai . Wij zijn heel erg van de Camper en tent . Vriend Siem (ook een Mercedes 508 camper man  ) begint tegenwoordig na drie gazen wijn te lispelen over  vouwwagens . Jullie kennen vriend Siem niet , maar de man duikt diep , erg diep in materie die hem zint . Dus als hij over een vouwwagen begint moet je opletten ,je lach inhouden en serieus proberen te kijken . Dat lukt niet altijd maar soms wel .Vouwwagen ! kom op . Ik hou het kort . Het grootste Voordeel van een vouwwagen is natuurlijk dat je je auto/bus vrij heb om warme croissants in het dorp te halen zonder het hele camp op te breken . Deze opus is ook nog eens pijlsnel op te bouwen en ziet er lekker stoer uit op het interieur na en zit ramvol handige snufjes . kijk ff naar de ‘buitenkeuken” . ik vind um tof . geen idee wat ie kost .Dat weet Siem.

check de site

 

De Opus Camper vouwwagen is een unieke vouwwagen voor mensen die er graag op uit trekken maar wel voldoende luxe willen hebben. Deze vouwwagen is standaard geschikt voor 4 personen en kan eventueel uitgebreid worden naar 6 slaapplekken.

Het uit één stuk bestaande canvas vouwt zich uit tot een ruim en licht interieur dankzij het dakraam en een interieurhoogte van maximaal 244 cm.
De compacte layout bestaat uit een tweepersoonsbed van 190 x 140 cm aan elk uiteinde met een binnentent, een C-vormig woongedeelte met een aparte tafel, een keuken met een 2 pits kookplaat, een RVS spoelbak en een koelkast.
Met een afmeting van 416 x 195 x 117 cm is de Opus ingeklapt zeer compact en met een maximaal toelaatbare massa van 1050 kg licht van gewicht en hierdoor gemakkelijk te trekken, zelf met een kleine auto.
Er zijn tal van opties beschikbaar waardoor u de vouwwagen geheel naar uw eigen wens kunt samenstellen. Zo bestaat er zelfs de mogelijkheid om de kleur te bepalen.

images-1  Unknown-3

 

Unknown-4     Opus_indeling

Afmetingen: 580 x 195 x 244 cm

Specificaties:

– 4 persoons vouwwagen
– 2x 2 persoons vast bed (190 x 140 cm) met binnentent
– SMEV RVS spoelbak met glasafdekking
– SMEV 2 pits kookplaat met pïezo ontsteking met glasafdekking
– Werkblad met met opbergruimte
– C-vormig woongedeelte met een aparte tafel
– Opbergkast (extra ruimte onder zitgedeelte)
– Totale lengte ingeklapt incl dissel: 416 cm
– Totale breedte: 195 cm
– Hoogte ingeklapt: 117 cm
– Totale lengte uitgeklapt: 580 cm
– Binnenlengte (midden gedeelte): 283 cm
– Binnenbreedte : 188 cm
– Stahoogte (max.): 244
– Wielen: 175/565 R14
– Eigen gewicht: 670 kg
– Maximaal toelaatbaar gewicht: 1050 kg
– Laadvermogen: 380 kg

 

 

images-1  Unknown-3

 

Unknown-4     Opus_indeling

 

Air-Opus-is-world’s-first-self-inflating-camper-tent_30a18116ca1bde5db871500ec906fc1a87campfire-picCollage_Fotorgallery-1499182056-opus-inflating-camper-7imagesmusic-640x390Opus-Camper-Mark-II

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.