Lekker Duits .

Het oogt als een filmlocatie van een verse 007 film “licence to hike”  yep flauw

woordengrapje maar ik kon het niet laten . Het BrockenHotel in het Harz gebergte op 6 uur rijden van Amsterdam . Overweldigende natuur zoals we dat in Nederland niet meer  kennen. Ruig , ruw en rauw. Er rijd een toffe stoomtrein die vooral in de winter spectaculaire foto, s oplevert , verders doe je alles in het Harz op je wandel schoenen. Heb je even genoeg van al die hippe sfeervolle hotelkamers dan ben je in het Brockenhotel aan het juiste adres . Hier draait namelijk alles om het uitzicht. al met al een prima plek  om even de ratrace van de randstad achter je te laten en een weekend pure lucht in te ademen . hey ho let,s go .

The highest in the north

From the highest hotel in northerm Germany you have a great view over the Harz. To breath the fresh air of the unspoiled nature of the Harz mountains, to walk and relax in a quiet place far from the big city life – who would not wish for that?
It is the only hotel in the center of National park Harz. The magnificent flora and fauna of a high mountain range in the low mountain range will surprise you.

Text: Brockenhotel

Website Brockenhotel

 

Website stoomtrein

 

Brocken-1972012

Brocken-Hotel-26-van-29
Lekkere Duitse Eetzaal
brockenbahn180_v-contentgross
Brockenbahn.
luftbild-brocken-harz-8970
Brokenhotel

9c33cbba-8bc7-3c50-b61d-62d40a8cd987

1920
Harz gebergte

2171353Brocken-Hotel-8-van-29Brockenbahn2Collage_Fotor

harzer (10)
Harz gebergte
het-bode-thal-de-diepste-vallei-van-de-harz
Harz gebergte

kaart

Schermafbeelding 2018-03-26 om 20.01.20
Locatie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.