Epische roadtrip door Kirgistan met de Verdwaalde jongens.

He ho let,s  go ! To Kirgistan . Ruw, rauw en episch . Jelle Brandt Corstius ging  de Verdwaalde jongens al voor in zijn praktisch onverwoestbare UAZ Bukhanka  . Hij verkende de Kaukasus  in de serie “Het achterland van Sotsji” voor de VPRO . Brandt Corstius : “Ik zoek graag het obscure op ” Ga nu met de Verdwaalde jongens op je eigen epische roadtrip . Niet lullen , boek deze obscure roadtrip . Of er een goed einde garantie bij zit ?  wat denk jezelf .

 

Filmpje

Wij laten je verdwalen op een epische roadtrip in epische voertuigen. We rukken je heel even weg van je dagcrèmes en granola en zorgen dat er na twee weken weer een bos haar op je mannenballen zit waar een grizzly jaloers van wordt.

De Verdwaalde Jongens is een uniek reisconcept waarbij een groep avonturiers op een (geheime) road trip in de meest bijzondere auto’s door top 10 onbekendste land verkennen

Missie

Dedicated to take you on the most epic road trips in the most epic vehicles in the most remote parts of the world

Den Haag

 

De UAZ Bukhanka  is de Russische tegenhanger van de Volkswagen T1 en al sinds 1965 esthetisch zo goed als ongewijzigd in productie.

 

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.