Te Huur/ Te koop . Een Groots en meeslepend leven in een Tinyhouse

Groots en meeslepend leven .

Man wat ziet dit Tinyhuisje er tof uit . Kleine wonen word ineens ……Enorm leuk …… immens sfeervol……….. kolossaal romantisch ………. onmetelijk fijn. Je kan ze kopen en huren bij Droomparken . Zo,n Tinyhouse huren is gegarandeerd chillen ,uitermate relaxt en ook nog eens lekker dichtbij . Hij staat prachtig midden in de natuur .Klappers van bomen eromheen zorgen voor een super mooi fijn versnipperd zonlicht . Neem je vrienden mee dan heb je ook meteen toffe buren. Kampvuur / gitaar / wijn / Tinyhouse of the rising Sun .  Cultuur ? . Zeker wel . Droompark de Zanding ligt praktisch in het KröllerMüller Museum  .  Vakantie is niet altijd ver weg .

Waar ? .Nederland  . Check Droomparken

Duur ?   Kopen vanaf   72.500, inc btw ex kavel

 

 

Tiny tof

img_1768_hdr_1

tiny-house-1
Smaak

1508421318_tiny_house_droompark_de_zandingCollage_Fotor

img_9287tiny_houses_zanding_27_03_2017_1Barts-Boekje-tiny-house-otterloo

tinyhouse-veluwe
Goedemorgen

Schermafbeelding 2018-03-13 om 09.05.32

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.