Gipsy style vacances in Frankrijk.

Gipsy style holiday . Midden in Frankrijk ,departement Limousin staat  de abdij en behorende chateau  Abbaye du Palais . In het chateau kan je deftig overnachten in kamers vol Frans antiek of in een van de gites in de bijgebouwen . Ons wilde hart klopt het snelst van de bohemian style woonwagens iets buiten het Chateau. Er staan er drie , dus je kan een hele Gipsy orkest mee nemen .  Als de zon hoog staat kan je verkoeling zoeken in het zwembad op het terrein . Django Reinhard op je je Ipod en glas witte wijn aan je lip . het Leven is verukkkkuluk .

Voor meer info  : Abbaye du Palais

 

 

 

De pipowagens (we hebben er 3) staan in een halve cirkel opgesteld met in het centrum een gemeenschappelijke stookplaats. Ver genoeg van elkaar om de privacy te waarborgen, maar dicht genoeg om een klein woonwagenkamp van weleer te vormen. Leuk om met een groep vrienden of grote familie in z’n geheel af te huren. Maar ook voor een romantisch long weekend ‘bohemian style’ met z’n tweeën of een heerlijke week vakantie met het hele gezin in de volle natuur. En natuurlijk zijn de faciliteiten van l’Abbaye du Palais binnen handbereik.

Er is een bedstee met 2-persoonsbed (1.40 x 2.00m) en er zijn twee 1-persoonsbedden. De wagens zijn geheel geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing en verwarming, waardoor het er ook buiten het zomerseizoen goed toeven is.

 

DE ACCOMMODATIE IS UITGERUST MET:

 

• 1x 2-persoons bedstee 1.40 x 2.00m; 2 x 1-persoons bed 0.80 x 1.90m, babybedje + kinderstoel

• keukenblok (elektrische kookplaten, koelkast met vriesvak, Nespresso koffiemachine, keukengerei)

• badkamer met wastafel, toilet en douchecabine

• gratis wifi in het huis (geen TV)

• terras met tuinmeubilair, parasol en grote, gezamenlijke barbecue

• bedlinnen + handdoek set; de bedden zijn opgemaakt bij aankomst; handdoeken voor buitengebruik (zwembad) graag zelf mee nemen

• huisdieren zij toegestaan in de gîtes na overleg en met bijbetaling

• opstartpakket met koffiecups, thee, vuilniszakken, schoonmaakmiddelen en toiletpapier

large-6665

photo0jpg
Ontbijt
51QrJpRjcpL._SY355_
Django style holiday
0147a6db5a55855de9e9040f6ec58ee0
Nacht
34637_233960
Abbaye du Palais
62138040
Chillen
abbaye-du-palais-dinerjpg
goedemorgen

Abbaye-du-Palais-roulottes-3-600x450Abbaye-du-Palais-roulottesabbaye11__2017_sliderCollage_Fotor

large-6664
Sfeer

ukulele!!Schermafbeelding 2018-02-18 om 10.05.34

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.