Rust

Wat mij betreft begint de vakantie als we de afsluitdijk op rijden, vaak rijd de auto dan als vanzelf naar harlingen. En van daar met de langzame boot naar West Terschelling . Maar de auto zou zo maar eens van richting kunnen veranderen en naar een van de twee keten van Leuketrijne kunnen tuffen.  Wat een fijne plek , ik zie rust en heel veel fantastisch uitzicht.
Contactgegevens
Wat zegt Leuketrijne over zich zelf .

Keet 1

Keet 1 is een knus ingericht verblijf geschikt voor twee personen. Het heeft een comfortabel tweepersoonsbed, een zitje en wat opbergmogelijkheden. DrukwerkVoor de keet is een mooie veranda met uitzicht op het weiland en in de ochtendzon kun je hier heerlijk ontbijten. In de keet bevindt zich een waterkoker, zodat u zelf koffie of thee kunt maken. ’s Ochtends komt uw gastvrouw Will een heerlijk ontbijt brengen met o.a. verse broodjes, lekkere kaas, vers fruit en een eitje van de eigen kippen.

Keet 2

Keet 2 is een ruim ingerichte slaapwagen voor twee personen. Deze beschikt over twee eenper-
soonsbedden, een opbergruimte en een gezellig zitje. Openslaande deuren naar een prachtige
veranda geven een schitterende uitkijk over de weilanden, waar regelmatig reeën langslopen.
Ook hier is een  waterkoker aanwezig voor het maken van koffie of thee.

Uw gastvrouw Will komt u ’s morgens een ontbijt brengen met o.a. verse broodjes, kaas, vers fruit en een eitje van de eigen kippen.

Voorzieningen

 

 

Op nog geen 10 meter afstand van de keten staat de boerenschuur die is omgebouwd
voor het sanitair. Hier vindt u het toilet met een wastafel en een badkamer met verwarming.

DrukwerkVerder is er een keukentje met koelkast, magnetron en koffiezetapparaat (geen mogelijkheid tot koken). Er is een groot terras aanwezig met meubilair en elke keet heeft een eigen terras met zitje. Door het kleinschalige karakter (max. 4 personen) is er veel rust, ruimte en privacy.

Op het gehele terrein is gratis wifi aanwezig.

dsc_6156__2017_slider

dsc_6128__2017_sliderIMG-20160214-WA0003-2177-e14010524766121180Collage_Fotordsc0252oldeSchermafbeelding 2018-02-11 om 12.54.48

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.