Weg wezen ! Happy Travel New Jaar !

Ik weet niet wat jullie er van vonden . Maar ik vond 2017 tof. We waren voor het eerst in Azië/Amerika  . Bam ! Bangkok voor je kiezen . Thailand , chaos die werkt . Als ik aan Thailand dan loopt het water me in de mond ,mijn god wat kunnen die gasten koken . New York de stad die nooit slaapt . Wij wel , tjezuss ik heb nog nooit zoveel gelopen ,kapot . Wat een stad, en wat ook iedereen mag zeggen , ik vind die Amerikanen tof . Wales. Daar moet je naar toe. Het ligt praktisch om de hoek en het is zo mooi en ruig.  Ga vooral naar het Wilderness festival in Engeland in Augustus . Leuker word het niet ,voor jong en oud. En als toetje Ierland . Ook zo,n plek waar je met het vliegtuig voor een scheet en drie knikkers  en binnen 2 uur bent . Ga dan Beara Peninsula en haal een biertje bij Margret van de uitbaatster van Bar Maccarty,s in CastleTownbere en doe haar de groeten . Tot volgend jaar .

Michel

 

http://www.wildernessfestival.com

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.