Wauw ! zand tussen je tenen in Zeeland

Strandvakantie in Zeeland

Supertrips Strandhuisjes

Molecaten Park Hoogduin heeft een fantastische ligging, direct achter het hoge duin. Na een klim het duin op heb je een prachtig panoramisch uitzicht over de camping met huurcaravans en kampeerplaatsen. Tevens kijk je uit over het Zeeuwse boerenland met pittoreske dorpjes en het strand. Dit uitgestrekte strand behoort tot de schoonste stranden van Nederland! Voor kinderen is dit daarom ook één groot speelparadijs. Volwassenen kunnen hier heerlijk relaxen, wandelen, zonnen en (kite)surfen. Hoogduin aan zee is voor iedereen een goed vakantieadres. Grenzeloos genieten in Zeeland.

Faciliteiten

Op dit vakantiepark is er voor iedereen wat te doen. Ga tafeltennissen met het gezin of neem deel aan een activiteit van de animatie in de vakantieperiodes. Bezoek bijvoorbeeld een theatershow of laat de kinderen lekker knutselen met hun vriendjes en vriendinnetjes. Er is een binnen- en buitenspeeltuin. Daarnaast is er een sportveld waar ze zich lekker kunnen uitleven.

Uitjes in Cadzand

Molecaten Park Hoogduin is gelegen achter de duinen vlak bij Cadzand wat het dus ideaal maakt voor leuke uitstapjes. Maak een mooie wandeling door de duinen of ga lekker vliegeren op het strand, schelpen zoeken of een duik nemen in de zee. De omgeving van Cadzand heeft ook voldoende mogelijkheden om je vakantie onvergetelijk te maken. Zo kun je bijvoorbeeld naar het Belgische Brugge, met slecht een halfuurtje rijden vanaf het vakantiepark ben je er. Breng een bezoek aan de markt of ga gezellig winkelen in de binnenstad. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om in Nederland te blijven. Terneuzen is een leuke plaats om eens naar toe te gaan. Neem plaats op een terrasje of loop langs de haven. Deze havenstad ligt ook een half uur van het park. Na een leuke dag kun je terecht in het restaurant van Molecaten Park Hoogduin. Geniet van een lekker diner, hapje of drankje op het terras of binnen in het knusse restaurant. Daarnaast is er nog een snackbar aanwezig voor de lekkere trek.

Supertrips Strandhuisjes

 

Strandhuisjes-Cadzand-Bad-zonsondergang

200397864-001-8d722540Molecaten-Park-Hoogduin6-pers-Strandhuisje-exterieur-16-pers-Strandhuisje-interieur-1b6-pers-Strandhuisjecockle-sanibel-IMG_5279Molecaten-Park-Hoogduin_8a_Strandhuisjesshutterstock_147047612_1Strandhuisje-Cadzand-Bad-1

Strandhuisje-Cadzand-Bad-1024x751

Strandhuisjes-Cadzand-1-1024x684
s

Collage_Fotor

Schermafbeelding 2017-12-08 om 09.00.51

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.