Qube it.

Er is een verse loot aan de pop-up tent stam . De Qube tent . De belofte is dat hij in twee minuten staat ,over de tijd dat je bezig bent om hem in elkaar te vouwen en in zijn handig draagtas te stoppen lees ik verders niets . Zal vermoedelijk iets langer duren dan het opzetten . Maakt mij verder niks uit want bij ons vouwt Noor de 123-Quechua op . Ik snap die tent gewoon niet .    Stahoogte van de Qube is het uitgangspunt geweest zo te zien . Best tof als kruipen niet je ding is.

Ook leuk , je kan ze koppelen . ze zijn te koop in twee/drie en vier persoons uitvoering en met of zonder zonnepanelen , vet !

www.qubetents.com

https://www.facebook.com/qubetents/

Qube-quick-pitch-tents-interconnect-to-expand-campsite_9

image
Qube tent

Collage_Fotor

DI0oyhRW0AAePPs
Qube tent
img-1494823703-83565
Qube tent
maxresdefault
Qube tent

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.