Toffe SurfCamping in Wales

 Na een stevig Engels ontbijt in Swansea zijn we nu gearriveerd in natuurgebied en Hotspot surfgebied “Gower” . Rustig rijden want er lopen hier koeien, schapen en wilde paarden op/naast de weg . We hebben de Surfbus neergezet op Hillend campsite vlak bij Llangennith. Ook hier weer geen slagbomen of plekken met nummers en dol geworden animatieteams die je kinderen gillend de tent uit sleuren . Nee we werden hier door een hele lieve enthousiaste dame ( type miss Marple ) ontvangen . We staan aan de duinrand en horen de zee. Het strand is hier km ,s breed en je kan lekker in een duinpannetje een boek lezen zonder dat de pagina’s proberen te ontsnappen aan je boek .Er is een mini supermarkt /restaurant waar je kan ontbijten/lunchen en dineren . De douches zijn hier top .

Caravan & Camping
Park on the
Gower Peninsula

We are located on the Gower peninsula, Britain’s first designated area of outstanding natural beauty, which extends 20km westwards from the City of Swansea. The peninsula is an ageless delight, with its landscape of cosy villages, farms, castle ruins and common land, bounded by 40km of incredible coastline and world renowned beaches.

Situated on the western edge of the peninsula, you will find the most breathtaking of all Gower’s beaches, Rhossili Bay. From Worm’s head in the south, to the tidal islet of Burry Holmes to the north, the 3 mile sweep of golden sands is a constant reminder of the splendour of Gower.

It is here, at the foot of Rhossili Down, 200m from the beach, embraced by farm and moorland and an extensive sand dune system, that you will find Hillend.

But don’t just take our word for it!

“Gower is one of the most naturally beautiful areas of Britain, and this site is situated on the edge of its most dramatic stretch of coastline. Huge dunes flank a vast expanse of sand that stretches for several miles. Despite the fact that it feels like you’re in the largest open space in the world, there’s a cosy and friendly spirit to the site.”

The Guardian

Contact Us

Looking for directions?

Get detailed directions from wherever you are with our interactive map »

Hillend Camping & Caravan Park

Hillend, Llangennith

Gower

SA3 1JD

UK

Tel: 01792 386 204

http://hillendcamping.com/

IMG_3417

IMG_3429

Collage_Fotor
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3410
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3411
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3412
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3413
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3414
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3415
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3416
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3418
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3419
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3423
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3426
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3427
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3428
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3430
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3431
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3434
Hillend Camping & Caravan Park
IMG_3436
chille koets
IMG_3438
Surfspullen te huur
IMG_6512
Hillend Camping & Caravan Park
Schermafbeelding 2017-10-11 om 09.14.49
Hillend Camping & Caravan Park

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.