Wales , ToffeCamping pal aan zee.

Ochtend . De ferry schuurt tegen de kade aan . We rijden Engeland in via Hull . Mist. Grijs en grauw . Godverrrrrr . Onthouden !   Links rijden.links rijden . De Tom Tom staat op Mold in Wales . Links rijden gaat ons makkelijk af en we zien toch echt blauw met zon heel in de verte . North Wales . Eindelijk de zon schijnt. We duiken een supermarkt in voordat we een plek aan de zee gaan zoeken . Bier heet dus .Cwrw in Wales . We vinden Aberafon Camping .Wauw wat een plek. Via een smal kronkel weggetje ,zo smal dat we beide de bramen van de struiken kunnen plukken door het open raam , rijden we naar de campsite pal aan de Caernarfon Bay. Super aardige eigenaren  . Hier geen slagbomen , geen plekken met nummers , “Zoek maar een mooie plek op” . We zetten de Blauwe Vakantie Bus met zijn neus naar de zee . Wat een uitzicht . Jools hijst zich meteen in haar badpak en met een draf stort ze zich in het  water.

Fikkie stoken , stenen beschilderen , krabben vangen . Kortom lekker klooien op het strand , binnen een dag ben je de randstad blues kwijt en zit je kop weer lekker los op je romp .

De camping heeft een mini supermarktje met wat basis spullen. Het sanitair is eenvoudig maar prima . De camping ligt fantastisch .

North Wales seaside camping, caravan site and holiday cottage on the Llyn peninsula. Snowdonia and all other North Wales major attractions close by. The site adjoins a private beach which is safe for bathing and there is access for boat launching. There are 15 acres of valley grounds, 5 acres of which are sheltered, level pitches.

The toilet block has showers and shaving points, the site has water points, electric hook ups and chemical disposal points. Laundry and dishwashing facilities are available and a small site shop during the main holiday period.
There is also a holiday 
cottage/bungalow available for rent on site.

The surroundings are altogether delightful, with panoramic views and seascape, which lend themselves to a peaceful atmosphere for relaxation and is ideal for children. There is very good sea and river fishing available in the locality, also excellent mountain and coastal walks. The site is at the foot of the mountain (Gyrn Goch) 1,500ft., also near the Yr Eifl mountains which sweep majestically down to the sea. The hamlet of Gyrn Goch is on the A499 road and lies 10 miles south of Caernarfon and 9 miles north of Pwllheli. It is adjacent to the Llyn Peninsula and the whole of Snowdonia and in easy reach of all of North and Mid Wales.

Proprietors Hugh & Clare Bird-Jones

 

ABERAFON, GYRN GOCH, CAERNARFON, GWYNEDD, LL54 5PN, WALES, U.K.

TEL : 01286 660295

 

aberafon@btinternet.com

http://www.aberafon.co.uk/

2631_1

IMG_3308
Uitzicht
IMG_3306
Aberafon Camping
IMG_3289
Aberafon Camping
IMG_3291
Aberafon Camping
IMG_3292
Aberafon Camping
IMG_3293
Aberafon Camping
IMG_6276
Lekker klooien
IMG_6280
Kunst Kiezel
IMG_6282
Rotskop
IMG_6278
Chillen
IMG_3307
Aberafon Camping
IMG_3463
Bramen plukken vanuit de Blauwe Vakantie Bus
IMG_3297
Cwrw

IMG_3296

IMG_3304
Aberafon Camping
IMG_6286
Beach life
IMG_6288
familie Bikkel

Collage_Fotor

IMG_6316
Proost

IMG_6318IMG_6321Schermafbeelding 2017-10-10 om 14.05.40

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.