Te gek huis te koop in Frankrijk.

Prijs   74;000

Locatie van het huis

Huriel 

Auvergne / Allier 

Frankrijk

    

Beschrijving:  

In een glooiend landschap met uitgestrekte bossen en beken, op de grens van de Creuse en de Allier, ligt deze gezellige longèremet gîte

Aan een landelijk weggetje temidden van de weilanden ligt op een perceel van 1300m2 deze gezellige langgevelboerderij oftewel longère. Het uitzicht over de lichtglooiende heuvels is zeer fraai. De longère bestaat uit het woonhuis, een ‘knechtenverblijf’ nu gastenverblijf met eigen ingang en een grote schuur. Een ideaal huis voor de verhuur of om een gîte/chambres d’hôtes van te maken.

Indeling
Het geheel gerenoveerde woonhuis heeft twee verdiepingen een gezellige woonkamer en een ruime woonkeuken, twee slaapkamers en een badkamer. Het gedeeltelijk gerenoveerde knechten/gastenverblijf heeft een eigen ingang en 2 verdiepingen. De grote schuur is bij uitstek geschikt om meerdere gîtes of chambres d’hôtes in te maken.

Woonhuis
Woonkamer van 25m2 met houtkachel en een woonkeuken van 20m2. Beiden met een prachtig uitzicht over de heuvels en velden. Op de verdieping een zeer ruime slaapkamer van 30m2 (mogelijkheid tot splitsing), een slaapkamer van 9m2, en een badkamer van 6m2 met bad, toilet en wastafel.

Knechten/gastenverblijf
Het knechtenverblijf  is gedeeltelijk gerenoveerd en voorzien van nieuwe ramen en een authentieke leisteenvloer. De bovenverdieping heeft een nieuwe houten vloer. De keuken hoeft alleen geplaatst te worden. Op de bovenverdieping kan gemakkelijk een slaapkamer en een badkamer gerealiseerd worden.

Schuur
Grote schuur van 50m2 die uitstekend geschikt is om meerdere gites of chambres d’hôtes in te maken. Of een atelier/werkplaats. Mogelijkheden genoeg.

Aan de voor- en zijkant bevindt zich een heerlijke privacy biedende tuin met terras. Er is de mogelijkheid om wat grond bij te kopen aan de achterkant van het perceel, prijs nader overeen te komen.

Omgeving
Deze fraaie longère is gelegen in de Allier in het uiterste noorden van de Auvergne, vlakbij de grens met de Allier en de Cher. Het landschap is licht glooiend. Deze omgeving kent vele prachtige steden en plekjes die nog niet door het grote publiek ontdekt zijn. Ga bijvoorbeeld naar het provinciestadje Culan, waar een prachtig kasteel te bezichtigen is. Bij Sidiailles is een stuwmeer dat voor recreatie is ingericht. Daar is een strand, een klimpark en een wandelroute om het stuwmeer heen. Montluςon is de grote stad in de buurt. In het middeleeuwse centrum vind je veel gezellige café’s en heerlijke restaurants.

Bijzonderheden
Een ideaal object om voor de verhuur gîtes/chambres d’hôtes te beginnen. Huuropbrengst is momenteel ± €8.000 per jaar. Of gewoon een heerlijk ruim huis met voldoende ruimte voor familie en vrienden. Het woongedeelte is gerenoveerd. De rest is gedeeltelijk gerenoveerd. De basis is er om er eenvoudig iets fraais van te maken. Er kan grond bijgekocht worden.

Een hypotheek is altijd bespreekbaar, eigen geld is wel een must. Vraag vrijblijvend naar de voorwaarden

Staat van onderhoud: Goed.

Contactgegevens Zakelijke adverteerder:

Frank Sauter en France

Geen bezoekadres, alleen op afspraak

5664 HP Geldrop

Nederland

Contactpersoon: Dhr. F.F. Sauter

Tel. +31 40 290 94 92 (NL)

Tel. + 33 46 899 20 01 (F) 

http://www.sauterenfrance.nl

download-2

download-5
Huis te koop in de Auvergne
download-1
Huis te koop in de Auvergne
download-3
Huis te koop in de Auvergne
download-4
Huis te koop in de Auvergne
download
Huis te koop in de Auvergne

Collage_Fotor

Schermafbeelding 2017-09-26 om 16.12.00
Huis te koop in de Auvergne
Advertenties