Wat een lekker zout boek zo vlak voor de vakantie . Lijkt sterk op wat wij doen alleen zij kunnen echt surfen .  Aarzel niet langer , koop een camper en bind er surfboard boven op . Niet lullen , maak een roadtrip ouwe .

I love the Seaside is de eerste reisgidsenserie langs de Atlantische kust van Frankrijk, Spanje en Portugal. Voor iedereen die van het surfsfeertje houdt, maar niet per se hoeft te surfen, selecteerden de makers de leukste overnachtingsplekjes en eettentjes die vaak kleinschalig en altijd met het hart worden gerund.

Het I love The Seaside team, dat bestaat uit de surfgekke Alexandra, Dim en Geertjan, reist in elke gids van regio naar regio en beschrijft steeds de sfeer vanuit een centraal punt. Van hieruit kun je beginnen met verkennen. Wat is er te doen, te zien en waar zijn de leuke adressen? Je belangrijkste kompas is altijd de oceaan. Inclusief yogaoefeningen, fijne recepten en adresjes voor surf-, sup-, kajak-, wandel- en klimavonturen.

Alles overzichtelijk en met veel foto’s bijeengeraapt in drie afzonderlijke gidsen die je elk een roadtrip van 224 pagina’s lang bezorgen.  te koop in the salt shop

• Paperback
• Nederlandstalig
• 224 pagina’s
• 14 x 19 cm
€ 19,95 per stuk (exclusief verzendkosten)

text : Salt

 

 

716ceb3f5f6561dbcf8e074336f5c1d5b47b8735

9200000077369072

Collage_Fotor

I-love-the-seaside-Baskenland

I-love-the-seaside-Bretons-lekkers

I-love-the-seaside

I-love-the-seaside2

%d bloggers liken dit: