Inklapbaar camping bed camping bed

Aanvankelijk stond ik erheen beetje sceptisch tegenover . Zon in/uitklapbaar camping bed. Paste niet helemaal in mijn  “stoere outdoor plaatje” . OK het is niet een pakket wat je mee neemt op een wandelvakantie . Maar op een roadtrip met een bus gooi je hem gewoon met een boog achterin . Het inklaar zetten is no-problemo , en door de pootjes sta je lekker hoog boven nat gras & boze mieren . Ik heb geslapen als een roos. Tof ding.

Foto is genomen in   Ligurië / Italië  iets buiten het dorpje Olivetta San Michelle. Het is daar prachtig .

Check onze andere blogs over Italie

Kunstenaarsdorp Bussana Vecchia 

Praatte met je handen

 

 

 

camping bed


 

camping bed

camping bed

Tof bed naast Rivier

camping bed

techniek en tof bed

camping bed

camping bed

%d bloggers liken dit: