Tof bed

Aanvankelijk stond ik erheen beetje sceptisch tegenover . Zon in/uitklapbaar campingbed. Paste niet helemaal in mijn  “stoere outdoor plaatje” . OK het is niet een pakket wat je mee neemt op een wandelvakantie . Maar op een roadtrippie met een bus gooi je hem gewoon met een boog achterin . Het inklaar zetten is no-problemo , en door de pootjes sta je lekker hoog boven nat gras & boze mieren . Ik heb geslapen als een roos. Tof ding.

Foto is genomen in   Ligurië / Italië  iets buiten het dorpje Olivetta San Michelle. Het is daar prachtig .

https://www.sportbeer.nl/campingbed-luxe-xxl-zwart-abbey-camp

IMG_2986

FullSizeRender 58
Tof bed naast Rivier
lit-de-camp-pliable-190-x-65-cm-bleu-avec-sac-d
techniek en tof bed

Collage_Fotor

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.