Caravan op fijne plek in Dennenbos op camping Bakkum te koop

Toffe Caravan te koop “op Bakkum”.

bieden vanaf     € 7.000,00

Aantal slaapplaatsen    tot en met 6

Kachel, Koelkast, Luifel, Zonnepaneel

Beschrijving

Wij verkopen onze stacaravan op Bakkum! We staan op plek 806, in een rustig en kindvriendelijk straatje. Alleen de mensen uit ons eigen straatje komen er omdat we net in/na een bocht zitten waar je niet hoeft te komen als je er niet zit (fijn want het is dus geen “doorlopend paadje”).

Op onze plek vind je twee bomen (hangmat!! 🙂 We hebben in de ochtend vol zon (niet op slaapkamer deel, wel op het terras, dus wel uitslapen en dan met een kopje koffie meteen de zon in stappen). In de middag hebben we afwisselend zon en schaduw waardoor we niet wegbranden in de zomer en de kinderen kunnen goed kunnen gaan slapen. 

Het is een goede, fijne en degelijke caravan. Nog nooit lekkages gehad. Dak en bodem zijn helemaal goed. Caravan is nog origineel met rondzit en heeft veel opbergruimte voor al je etensvoorraden en handdoeken/kleding etc. Geen rondslingerende zooi dus. 

Plek 806 is heel dichtbij het strand (fijn met kleine kinderen omdat het veel lopen naar het strand scheelt, we stonden eerst aan de andere kant van de camping en dit scheelde bijna een kwartier lopen naar je caravan vanaf het strand).

De plek is zonder electra dus er wordt in ons straatje echt gespeeld door de kinderen, en niet achter beeldscherm gezeten (want een tv doet het lekker niet 🙂

Toch hebben we wel elektra om je telefoon op te laden en voor een lampje in de avond, door een flink zonnepaneel. Ook hebben we stromend water door een waterfust voor het tandenpoetsen en handen wassen, een koelkast op gas en gebruiken we in het voorjaar en najaar het fijne gaskacheltje om het snel warm te krijgen als dat nodig is (uiteraard gekeurd).

De caravan heeft 4 vaste slaapplekken (2 in grote slaapkamer en 2 in stapelbedjes) en eventueel creeer je 2 extra slaapplekken door de tafel tot bed om te bouwen (net als in een gewone caravan). Super want je hebt dus altijd plek voor logees.

Wat koop je allemaal/zit er in de caravan:

• Op de vloer ligt linoleum van Forbo! Enorm goeie kwaliteit, gewonnen met een wedstrijd, ligt super strak verlijmd zonder kiertjes etc en dus heel makkelijk schoon te houden (met al dat zand heel fijn)

• Op maat gemaakte luifel op een frame van aluminium steigerbuis (gemakkeijk te demonteren)

• Gasfornuis met 4 pitten, goed op te koken!

• Vast bed (1.40*2.00, in de ouderslaapkamer)

• Stapelbed met twee bedden (90*1.50) (in apart slaapkametje)

• Koelkast op gas

• Flink zonnepaneel met accu (laadt zelfs op in de schaduw)

• Gaskachel (caravan warm binnen 5 minuutjes in de ochtend)

• Grote gasfles

• Waterfust 50 liter (gekocht op de camping bij de campingwinkel, vullen aan de kraan, werkt zonder electra, gewoon door de druk vd kraan, elk jaar laten reinigen op de camping)

• Bankje/tafeltje etc buiten (zie foto)

• Kinderfiets voor 7-10 jaar

• Twee damesfietsen 

• Groot deel inboedel (borden/pannen etc)

• Deel linnengoed/handdoeken

• Tweepersoons dekbed

Er zijn 3 soorten plekken op Bakkum. De Dwergstern ( < 80 m²), Zilvermeeuw (80-120 m²) en de Albatros (> 120 m²). En dan kan je nog kiezen met of zonder electra. Onze plek is officieel een Dwergstern, de kleinste plek. Dat gevoel heb je alleen niet doordat het straatje net voor onze deur heel breed is omdat we in/net na de bocht liggen. We hebben dus ook geen elektra van de camping maar van ons zelf. Samen zorgt dit er voor dat het een heel voordelige plek is! Je betaalt voor onze plek de laagste prijs (€1953) terwijl de duurste plekken op Bakkum €2512 zijn!)

In de winter gaan alle caravans naar de stalling. Daarvoor loopt een afspraak met een boer die hem weghaalt en terugplaatst.

Wil je komen kijken? Dat kan meteen want ik heb de gordijntjes open gelaten dus kom vooral even door de raampjes gluren!

We zijn ook op de camping met het weekend van hemelvaart. Zaterdag 27 mei kijkdag van 12.00 tot 14.00 en eventueel zaterdag 3 juni van 12.00 tot 14.00. Bieden graag via Marktplaats zodat iedereen een eerlijke kans krijgt.

check de link

https://www.marktplaats.nl/a/caravans-en-kamperen/caravans/m1167589294-caravan-op-fijne-plek-in-dennenbos-op-camping-bakkum-te-koop.html?c=3c1f5dcc18d02a99040ca8de656940d2&previousPage=lr&pos=1

$_85-1

Duinen-455x341
Duinen bij Bakkum
$_85-8
Camping Bakkum
$_85-2
Camping Bakkum
$_85-3
Camping Bakkum
$_85-4
Camping Bakkum
$_85-5
Camping Bakkum
$_85-6
Camping Bakkum
$_85-7
Camping Bakkum
$_85
Camping Bakkum
b20bbff5-fc07-44af-b260-afa164cdab3b
Bakkum
omgeving2
Camping Bakkum

vvg