XL Powerbank

Wat wij niet meeslepen aan electronica op een doorsnee campervakantie. Vroeger zat de enige batterij in je camper als accu of misschien nog in een zaklamp maar dan hield het wel op. Goeie ouwe tijd. Tegenwoordig lijkt het interieur van onze blauwe vakantiebus wel op een filiaal van de mediamarkt . Tijdens het rijden is electra geen probleem en lopen er bossen met electra snoeren over het dashboard  naar de 12 volt oplader. Eenmaal geland op een toffe plek zonder laadpaal word het zeuren  . Dit rode monster zou wel eens de oplossing kunnen zijn.

Prijs ; € 299,00

Omschrijving PowerX Booster XB75K – Accu booster

Met de PowerXBooster kun je onderweg je telefoon, tablet, laptop en gadget opladen en je kunt hem zelfs gebruiken als starthulp indien je onderweg met een lege autoaccu komt te staan. De XB75K is de grootste en meest krachtige booster uit de serie. De set komt met aansluitmogelijkheden voor alle soorten mobiele telefoons, adapterplugs voor alle mogelijke apparaten, startkabels, een handige LED zaklamp, een handige draagbare behuizing en diverse accessoires. De XB75K heeft buiten de mogelijkheden om de elektronica te laden en de auto te starten ook de functie van back up stroomvoorziening voor je 230V apparatuur. Je kunt hem ook gebruiken om al uw huishoudelijke apparaten te voorzien van voeding. Zo kun je een laptop (70W) gedurende 8 uur gebruiken met de XB75K.

Specificaties

• Afmetingen: 218x100x224 mm

• Gewicht: 4500g

• USB Outbut: 5V1A 5V 2A

• Capaciteit: 75000 mAh

• Kleur: Rood

• Input: 12,65V 12V jump starter, 3A – 12V/16V/19V, 2.3A

• Output: 230V

• Volledig geladen na 5 uur

• Piekvermogen: 800W

• Normaal vermogen: 500W

https://www.kampeerperfect.nl/powerx-booster-xb75k.html

 

powerx-booster-xb75k-accu-booster-em010037-31

logo
Power
Power-X-booster
PowerX Booster XB75K PowerX Booster XB75K

Collage_Fotor

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.