Toffe tipi,s te koop

Een tipi huren bij Bosjuweel

Bosjuweel verhuurt en verkoopt al meer dan 16 jaar tipi’s en andere authentieke tenten voor groepen en individuen. De tipi is al die jaren al onze grote liefde vandaar dat kwaliteit, deskundigheid en service bij ons al jaren samengaan.

Onze tipi’s

Wij verhuren originele tipi’s die in ons eigen atelier zijn gemaakt volgens het authentieke model van de Lakota-Indianen (zie ook onze tipi-verkoop). Een tipi is het hele jaar door comfortabel. Koel in de zomer en warm in de winter. In onze tipi’s kan namelijk een vuurtje worden gestookt. Samen rond een vuurtje zitten in deze sfeervolle tipi is een bijzondere belevenis. Evenals in slaap vallen in de tipi terwijl je door het rookgat de sterren kunt zien blinken.

Onze tipi’s worden gebruikt voor: Trainingen, teambuildingsactiviteiten, festivals, feesten, familie uitjes, tipi-teambuilding, scoutingkampen, workshops, bruiloften, kinderfeestjes, schoolkampen, vergaderingen enz. tipi’s kunnen ook binnen worden opgesteld als expositieruimte op beurzen of als aankleding van feesten of evenementen.
Zelf opbouwen en vervoeren van tipi’s behoort ook tot de mogelijkheden. Wij leveren dan een uitgebreide opzetinstructie met duidelijke foto’s. Er staat dan een aanhanger met de lange palen voor u klaar.

Locaties

Bosjuweel plaatst tipi’s waar en wanneer u maar wilt, door heel Nederland, door heel Europa. Via www.bosjuweel.nl kunt u diverse locaties bekijken die wij van harte aanbevelen.

Tipiverhuur voor grote groepen

Onze tipi’s kunnen aaneengeschakeld worden met behulp van een tipi-tussendoek. Hierdoor ontstaat een indrukwekkende Double Tipi, Triple Tipi of zelfs een Tipi Kasteel tot wel 20 x 20m. Hierin kunnen groepen tot ca. 200 personen terecht. Natuurlijk kunnen we ook gewoon een flink aantal normale tipi’s opzetten in een grote cirkel, we hebben er zo’n 80 stuks.  

Een tipi kopen bij Bosjuweel

Wie een Tipi Koopt bij Bosjuweel wordt de eigenaar van een kwalitatief hoogstaand product. Bosjuweel maakt namelijk al sinds 1994 Indiaanse tipi’s naar origineel model (Lakota’ stijl). In de loop der jaren hebben we dan ook tipi’s geleverd aan vele tevreden klanten.

Door ruim 15 jaar ervaring met het maken en opzetten van Tipi’s  hebben we geleerd wat er nodig is om een tipi te maken die ook in het Hollandse klimaat prima gedijt. Doorlopend hebben we een aantal praktische verbeteringen aan de tipi’s aangebracht (zie ook extra’s) die zorgen voor optimaal gebruikscomfort en langdurig gebruik.

Onze tipi’s worden compleet geleverd en  bestaan uit een buitendoek, binnendoek (lining), tipipalen, touwen, haringen, een deur en een opzet instructie. Zie ook Materialen

We maken kwaliteitstipi’s voor een redelijke prijs. Onze Tipi’s worden handgemaakt in ons eigen atelier. Door heel Nederland maar ook de rest van Europa vindt je de honderden tipi’s die we in deze 15 jaar hebben gemaakt en verkocht. Zelf gebruiken we zelfs af en toe nog de tipi’s die we in onze begin periode maakten.

Welk formaat tipi?

De keuze van het formaat tipi is afhankelijk van het gebruik. Een 5 meter tipi is prima geschikt voor een avond rond het vuur met een paar vrienden. In een tipi van 9 meter kun je met wel 20 mensen overnachten. Wij adviseren u graag welke tent voor u het meest geschikt is. Het is ook mogelijk alleen een buitendoek of binnendoek te bestellen.

Om echt een goede indruk te krijgen van het formaat tipi dat bij u past kunt u het beste een tipi van ons komen bekijken. Dit kan in de regio Nijmegen maar vaak ook als onze tipi’s worden opgezet ergens bij u in de buurt.

Bosjuweel
Koopvaardijweg 3
6541 BR Nijmegen

Telefoon: 024-3776086

E-mail: info@bosjuweel.nl

02

8-pourvoirie-triton-tipi-interieur
Toffe Tipi interieurs

aaws

dubbeletipi
http://www.tipi-verkoop.nl/
Interieur tipi (3)
Toffe Tipi interieurs
interieur-3
Toffe Tipi interieurs
interieur-tipi-ossature-HD
tipi
kroatbewerkt_000
http://www.tipi-verkoop.nl/
lit_tipi_interieur_quebec_lanaudiere
Toffe Tipi interieurs
soirée-trappeur-4
Tipi
Tipi-interieur-le-village-western-credit-photo-O.Boisseau
Toffe Tipi interieurs
Tipi
http://www.tipi-verkoop.nl/
Tipis-Above-the-Valley
http://www.tipi-verkoop.nl/
triple
http://www.tipi-verkoop.nl/