De Kaaij bij Nijmegen.

Beleef de Kaaij

‘Het begon met een klein rood vrachtwagentje en een uitklapbar, meer was het niet. Een paar liedjes, kopje koffie aan boord, wat mensen die even bleven staan. Misschien is het de plek aan het water en onder de brug, maar het werd elk jaar drukker en gezelliger. Enthousiaste muzikanten, schilders en kunstenaars sloten zich aan en kwamen met het ene idee na het andere. Iedereen had er zin in. Hier midden in de stad aan de Waal ontstond een grandioos avontuur, waar iedereen welkom is.’

De Kaaij betekent een zomer lang genieten van oude en nieuwe bekenden, muzikanten, theatermakers, chef-koks, dichters, dj’s, kunstenaars, venters, bands, stands en entertainers van divers pluimage.

Cultureel Terras De Kaaij legt een verbinding tussen de rivier, de Ooijpolder, de historische haven en het bruisende centrum van Nijmegen en is bij uitstek de plek om te ontmoeten, ontspannen en samen van de zomer te genieten!

We nestelen ons dit jaar maar liefst 8 weken op de vertrouwde plek onder de Waalbrug. Je kunt ons bezoeken van 8 juli tot en met 28 augustus. Van 8 tot 22 juli zijn we iedere dag geopend van 12:00 tot 01:00 uur (tijdens de Vierdaagsefeesten tot 02:00 uur). Na de Vierdaagse zijn we open van dinsdag tot en met zondag.

Lindenberghaven

6511XT Nijmegen

http://www.dekaaij.nl/

2 gedachten over “De Kaaij bij Nijmegen.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.