In Flevoland ligt Netls de wildste tuin .

Netls is een ruig en ongerept natuurgebied met meertjes , standjes , heuvels ,modderglijbanen twee campings en een strandtent. Die campings zijn auto vrij , lekker rustig dus afgezien van je kinderen . Op deze camping staan geen speeltoestellen of andere rommel bedacht door ouderen. Op deze camping bouw je hutten , glij je door de modder het meer in. Zwem je en bouw je zandkastelen. Bij de strandtent kan je bijkomen van al je avonturen en hap je een hamburger weg.

Pfffffff wat een dag.

Camping de Wildste Tuin

Leemringweg 19

8317 RD

Kraggenburg

Tel: 0527 203043

E-mail: info@netl.nl

E-mail camping: info@dewildstetuin.nl

modderglijbaan

https://www.netl.nl/nl/

camping_Heli_veldCollage_FotorCrRlUaYWYAA0nzPdata.620xC2453x1380+0+229.620x349

%d bloggers liken dit: