Thailand / Chiang mai Clay Studio Coffee Garden.

Chiangmai is een feest . De oude stad is een doolhof van stegen en kruispunten vol met eetstalletjes , massage salons , groente en kruiden markten . In toffe backpackers hostels hangen jonge hippies met met minimaal een wrede tribal tattoo sleeve. de komende dagen is Corame de schoonvader van zus Janneke , die woont en werkt in Chiangmai onze gids. We knetteren op onze huur scooters in een rap tempo achter hem aan. Er zijn hier verkeersregels maar iedereen interpreteert die op zijn eigen leuke Thaise wijze. De kids gillen van plezier , harder, harders . Ik vind het hard zat , ze rijden hier links en daarnaast is het recht van de grootste / sterkste hier van toepassing. s’ochtends en s’avonds koelt het hier in het noorden lekker af , maar s’middags is het nog steeds tropische warm. We zoeken verkoeling in de Clay Garden . Toffe plek met veel schaduw en een kruising tussen een overwoekerde tempel en een museum .

Adres: 36 Pra Pok Klao Rd Soi 2, Tambon Phra Sing, Mueang

img_1047

img_1048

 

img_1045

img_1036

cruk6mvveaaeqia

2016-03-12-04-45-30-largejpg

img_1064

img_1062

img_1063-1