Elektrische Surfplank

Surfen is te gek , ik kan er geen zak van maar blijf proberen. Normaal is mijn spanningsboog vrij vlot plat , zeker als het om sport gaat . Maar dat surfen , of beter , het proberen te blijven staan op mijn plank  en een beetje naar de vloedlijn sturen heeft me toch gepakt . Dit lijkt me ook een toffe variant op golfsurfen.

ELECTRISCH SURFBOARD

MEER DAN ALLEEN EEN SURFBOARD

Met de Lampuga surf je heerlijk tussen de golven aan de kust, maak je de blits op één van de meren die we rijk zijn, zoef je snel door warme en zonnige baaien, drijf je in prachtige lagunes of geniet je gewoon ontspannen van de zon op je lichaam – ver van het drukke strand.

Zijn lichtgewicht, carbon-fibre constructie en zijn krachtige electrische jet-aandrijving maken het mogelijk om hoge snelheden te behalen op het water, waardoor de Lampuga net zo snel, elegant en gestroomlijnd is als zijn naamgenoot – “de Lampuga” – één van de snelste vissen in de wereld.

MILIEU VRIENDELIJK

De Lampuga wordt stilletjes en milieu vriendelijk aangedreven door het electrische jet-propulsie systeem – zonder mensen of dieren in gevaar te brengen. Dankzij zijn lichte gewicht is het vervoer van de Lampuga ongelofelijk eenvoudig – geen onhandige trailer nodig, hij kan bijvoorbeeld op de imperial of in de auto. Positief neveneffect van zijn electrische aandrijving is dat er geen olie of benzine in het water kan komen.

INTUÏTIEF & EENVOUDIG

De Lampuga bestuur je eenvoudig met een stuurstang met daaraan tevens de gashendel.

De stuurstang zit stevig bevestigd aan de boeg waardoor je een goede en veilige controle kunt uitoefenen op dit electrische surfboard.

Vertrouw op je lichaam en stuur mee in de kant die je opvaart.

VEILIG & SUPERLEUK

Onze prioriteit is de Lampuga zo veilig te maken als mogelijk – veilig voor mens en dier – zodat eenieder boven en onder het wateroppervlak veilig is.

Dit is ook de reden dat we de accu en alle draaiende delen in de carbon-fibre constructie hebben weggewerkt. In het geval je de controle even verliest zorgt het emergency-stop mechanisme er voor dat de motor onmiddellijk stilstaat.

aquila-surfplank-elektrisch
Elektrische Surfplank

Bells-Beach-Visions-1

Electric-Power-Jet-Nozzle-water-sports-surfboard
Elektrische Surfplank
jet-surf-2
Elektrische Surfplank
jet-surf-3
Elektrische Surfplank
jet-surf-5
Elektrische Surfplank
jetboard03-huge
Elektrische Surfplank
jetsurf
Elektrische Surfplank
jhsdgf22_c
Elektrische Surfplank

surf