Frankrijk. Uitzicht te koop 52:000,-

Bijna aan het einde van de wereld ligt dit maison de campagne met natuurstenen schuurtje (12 m2) en ruim 1.000 m2 terrein, op 200 meter van de verharde weg op de zuidoosthelling van een heuvel van het Uchon massief. Met fabuleus uitzicht over de vallei, geen mens in de buurt Vanuit het huis kunt u direct het bos en de natuur in. Het huis is bouwkundig in goede staat, het interieur is gedateerd en basic; er is weinig comfort, maar dat hoeft voor de doe-het-zelver geen probleem te zijn. Beneden heeft het huis twee leefruimtes van elk 25 m2, met balkenplafond, inbouwkasten en tomettes. Eén ruimte is voorzien van een keukenblok en een schoorsteenkanaal. Erboven bevindt zich een bewoonbaar te maken zolder. Onderhuis met gewelfde kelders en bron. Er is nog geen sanitair of septic tank. Het schuurtje kan eventueel bij de woning betrokken worden voor het creëren van een badkamer. Het dak is zon tien jaar geleden vernieuwd. Ondanks de afgelegen plek is dit huis gewoon aangesloten op het waterleiding- en elektranet en ligt het toch maar op slechts 20 minuten van het TGV-station. Het dichtstbijzijnde dorp heeft een bakker, overige voorzieningen op een kwartier in Le Creusot.

Woonhuis  Marmagne

Linda VELTHUIS

Agent commercial

0033 633 188 582

linda@immoboulevard.com

vente-maison--VM623_1_l

Woonhuis Marmagne

vente-maison--VM623_2_l
Woonhuis Marmagne
vente-maison--VM623_3_l
Woonhuis Marmagne
vente-maison--VM623_4_l
Woonhuis Marmagne
vente-maison--VM623_5_l
Woonhuis Marmagne

aaaa

vente-maison--VM623_6_l
Woonhuis Marmagne

Schermafbeelding 2017-03-23 om 09.25.41
Woonhuis Marmagne
vente-maison--VM623_8_l
Woonhuis Marmagne