Duincamping in Callantsoog . Het Zwanenwater

Zo,n lekkere plek om even uit te waaien .En voor ons tof , want het is nog  half uur rijden . Dus voordat de achterbank kan zuchten “hoe lang duurt het nog ” of ” zijn we er al bijna ”  rennen ze al door de duinen naar de zee . Houtkachel aan , flesje wijn open , de ondergaande zon op je kop.

 

Op slecht 10 minuten wandelen van het strand en midden in natuurgebied Het Zwanenwater ligt ons unieke, kleinschalige, vakantiepark ‘Duynpark het Zwanenwater’. Verscholen tussen de met helmgras bedekte duinen liggen de buitengewoon ruime tenthuizen.
De Duinlodge is geschikt voor 6 personen (4 volw en 2 kinderen) en de Strandlodge is voorzien van 8 slaapplaatsen. De accommodaties zijn bijzonder sfeervol en compleet ingericht met prachtige houten meubelen en bieden een vakantiebeleving die uniek is aan de Nederlandse kust.

Naast de lodges hebben wij een geweldige verblijf voor de bohemiens onder ons – de Jutter. Deze is geschikt voor 4 personen. Slapen in een echte tipitent, relaxen in een eindeloze berg kussens, de geur van canvas, een vuurtje stoken, limonade aan de picknicktafel, een visje maken in de buitenkeuken… dat is Zon Zee Strand. De Jutters zijn het complete seizoen te boeken voor week, midweek of weekend (wisseldagen op maandag en vrijdag)

Bel +31(0)224 760 760 voor meer informatie

Bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 21.00

http://www.zonzeestrand.nl/

Puur Genieten met Zon Zee Strand

 

Laatste nieuws:

  • De Paashaas komt weer op het Duynpark!!  Samen met de kinderen gaan we eieren zoeken, kleurplaten maken en andere leuke activiteiten. Boek nu uw Paasverblijf! Noteer Pasen2017  bij de kortingscode en u ontvangt 10% korting op de huurprijs.
  • We hebben de huurprijzen van onze Villa Zuidwester scherp verlaagd. Een prachtige groeps accommodatie, geschikt voor 18 personen. Zeer geschikt voor een verblijf met de gehele familie. Boek hier
  • Kom Puur Uitwaaien aan het strand met onze speciale aanbieding incl. 2 overnachtingen in onze Duynsuites, een tijdschrift naar keuze en warme chocomelk bij WOEST  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.