Frankrijk .Vraagprijs: € 72.500,-

Droom je van een huis kopen in Frankrijk?

Je zoekt een huis te koop in Frankrijk omdat je je eigen vakantiehuis wil hebben, omdat je graag een huisje wil gaan verhuren, of omdat je misschien wel wilt gaan wonen in Frankrijk. Dit gerenoveerde boerderijtje heeft het allemaal in zich. Het huis is direct bewoonbaar, uit te breiden met (een deel van) de grote schuur en heeft een mooie ruime tuin rondom met een voormalige varkensschuur en waterput. Het ligt vlakbij een stadje met allerlei winkels, goed bereikbaar vanuit Nederland. Een plaatje om te zien, een ligging die redelijk uniek te noemen is (wie kent niet de verhalen van een drukke weg voorlangs, een electriciteitsmast in de tuin of een tuin die altijd in de schaduw ligt), kortom: een buitenkansje!

Er zijn wel wat werkzaamheden te doen: de electriciteit voldoet niet aan de huidige normen en de voorkant van het dak van de schuur moet vervangen. Voor het dak hebben we een offerte van € 8000,-. De werkzaamheden voeren we op dit moment niet uit omdat we het graag afstemmen met de toekomstige koper. De vraagprijs is aan de benodigde werkzaamheden aangepast.

3 slaapkamers

1 woonkamer, 1 eetkeuken, 1 badkamer

grote schuur (200 m2), woonhuis (100 m2 over 2 etages)

waterput, overdekt terras, 2 terrassen

grond 3.518 m2

aangesloten op water, electriciteit, telefoon, gemeenteriolering

verwarming door middel van een houtkachel

3 kilometer van voorzieningen

Vraagprijs: € 72.500,=

Ideaal wandelgebied   Veel uitgezette wandelroutes   Het meertje bij Sussac   Lac de Vassivière   Lac de Vassivière Saint Leonard de Noblat   Saint Leonard de Noblat   Peyrat le Chateau   Limoges   Treignac Paardrijden   Vissen       Groene heuvels met limousinkoeien Dierentuin Reynou bij Limoges   In het gebied zijn veel meren

Minder ver dan Dordogne, en zeker zo mooi

Het geheel ligt aan de rand van een gehuchtje met een tiental huizen, op 3 kilometer van Châteauneuf-la-Forêt, in het midden van de Haute-Vienne. Je bent op jezelf maar toch niet helemaal ‘in the middle of nowhere’.

429 + 430

429 + 430

De Haute Vienne is één van de drie departementen van de Limousin, een groene, heuvelachtige en bosrijke regio op 900 km. van Utrecht. Goed bereikbaar via snelwegen en het laatste half uurtje over een departementale weg. Hier vind je nog de authentieke rust van het franse platteland, terwijl winkels en aktiviteiten toch op maar een steenworp afstand liggen. De Limousin is niet zo bekend bij Nederlanders, terwijl het toch naast de bekendere Dordogne ligt. Dichterbij Nederland, minder toeristisch en zeker zo mooi.

Châteauneuf-la-Forêt

Châteauneuf-la-Forêt is een gezellig dorp waar je alle benodigde winkels kunt vinden: een grote supermarkt, diverse bakkers, een auberge, theesalon, apotheek, bar tabac. Verder is er een bioscoop en zijn er tennisbanen. In het dorp bevindt zich de middelbare school voor de directe omgeving.

Er is een meer met een strand en rondom diverse speeltoestellen. Het meer wordt volop gebruikt door zwemliefhebbers en vissers. Er is een afgezet gedeelte voor kinderen, dat zomers door diverse badmeesters wordt bewaakt. .

Vlakbij het ‘Parc Naturel Régional de Millevaches en Limousin’

Het landschap is glooiend, groen en bosrijk, met mooie wijdse uitzichten over de heuvels en dalen met oude boerderijtjes en de karakteristieke bruine Limousin koeien. Er zijn veel meertjes, die vaak geschikt zijn om lekker in de zwemmen. Steden en stadjes in de buurt zijn onder andere Limoges (45 km), Peyrat le Chateau, St.Leonard le Noblat en Eymoutiers. Wandelaars kunnen genieten van allerlei (al dan niet uitgezette) wandelroutes in de omgeving. In de buurt worden er regelmatig markten (elke 2e zondag van de maand), rommelmarkten of andere festiviteiten georganiseerd. Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij het Lac de Vassivière in het ‘Parc Naturel Régional de Millevaches en Limousin’.

Wil je wat verder rijden dan zijn ook mooie stadjes als Ségur le Chateau, Collonge la Rouge, Turennes en Brive la Gaillarde bereikbaar.

Wil je meer informatie, neem dan gerust contact met me op.

Ik vertel je graag meer over het huis en de omgeving.

Dit boerderijtje hebben wij negen jaar lang succesvol en met veel plezier verhuurd. Ook hierover kan ik je meer vertellen.

Ik woon in Frankrijk, een uur rijden van de fermette vandaan. Als je serieus geïnteresseerd bent maak ik graag een afspraak om je rond te leiden.

Thedy Jense

Mijn vaste nummer: + 33 9 51 46 13 08

Mijn mobiele nummer: + 33 6 13 27 29 50

Per mail: thedyjense@hotmail.com

Huis te koop Frankrijk Limousin doorkijk naar veld achter
http://huistekoop-frankrijk.eu/nl_NL/contact/
Huis te koop Frankrijk Limousin fermette
http://huistekoop-frankrijk.eu/nl_NL/contact/
Huis te koop Frankrijk Limousin groot terras overdekt terras
http://huistekoop-frankrijk.eu/nl_NL/contact/
Huis te koop Frankrijk Limousin overdekt terras sfeer
http://huistekoop-frankrijk.eu/nl_NL/contact/
Huis te koop Frankrijk Limousin terrassen
http://huistekoop-frankrijk.eu/nl_NL/contact/

Huis te koop Frankrijk Limousin tuin achter 2
http://huistekoop-frankrijk.eu/nl_NL/contact/
huis te koop limousin woonkamer 2 (1)
http://huistekoop-frankrijk.eu/nl_NL/contact/

overzicht lavaud