Camping & toffe theetuin

Gevangen tussen Amsterdam/Utrecht en leiden ligt aan kanaal de Kromme Mijdrecht  een toffe camping & Theetuin “De Amstelkade”.

Onze camping heeft mooie, ruime open en beschutte plaatsen voor tent, caravan of camper. Op ons terrein genieten mensen van de rust en ruimte. Amstelkade  is aangesloten bij de Stichting Natuurkampeerterreinen.

Ruimte voor uw tent, caravan of camper

Voor Campers en Caravans is er altijd stroom beschikbaar, voor tenten is dit in overleg. In verband met de rust op de camping vragen wij u om voor 21 uur te arriveren.

Als u een caravan met een gewicht groter dan 3,5 ton heeft, overleg dan even met de beheerder. Een actueel prijsoverzicht voor het verblijf op onze camping vindt u op de pagina Tarieven/Reserveren.

Aankomst- en vertrektijden

Aankomst na 13.00.

Vertrek voor 12 uur van een gereserveerde plek.

Knusse Pipowagens

Amstelkade heeft drie verbouwde en volledig ingerichte trekkersketen of pipowagens. U hoeft zelf alleen een slaapzak of dekbed mee te nemen. De trekkersketen zijn geschikt voor 2, 3 en 4 personen. Zie voor foto’s en beschrijving de pagina Pipowagens.

Kleine vuurplaatsen

Lekker ouderwets een vuurtje stoken? Bij Amstelkade kan het nog! Op het kampeerterrein zijn verschillende vuurplaatsen. Wilgenhout van ons eigen terrein is per zakje voor een bescheiden prijs te koop.

Maak gratis gebruik van onze faciliteiten

Het sanitair is verwarmd. U kunt gratis gebruik maken van de warme douches. Voor mindervaliden zijn een aangepaste douche en een toilet aanwezig. In de stal is een ruime afwasruimte met een koelkast, een magnetron, een vriezer en een centrifuge. U kunt alle faciliteiten gratis gebruiken.

Amstelkade verhuurt roeiboten en kano’sVerhuur

U kunt bij ons onder meer kano’s, roeiboten, een motorboot en fietsen huren. Meer informatie hierover vindt u op de pagina Activiteiten. Daarnaast kunt u ook een boottocht met onze rondvaartboot het Rabootje voor uw gezelschap boeken.

Kinderen

Heerlijk zwemmen in rivier de Kromme MijdrechtAmstelkade is ook voor kinderen een fijne plek. In het huttenbos kunnen kinderen hun eigen hut bouwen en er is een zeilboot op het droge om in te spelen.  Ook zijn er schommels, klimrekken, een trampoline en skelters.

Kinderboerderij
In onze kinderboerderij zijn verschillende dieren waar de kinderen vrij tussendoor kunnen lopen. Al onze dieren zijn ingeënt tegen de Q-koorts. We hebben veel verschillende dieren, zoals kippen, schapen, een varken, geiten en een pony. In de hokken zitten tamme konijnen die geaaid mogen worden.

Zwemmen

De echte waterratten kunnen zwemmen in het schone water van de rivier de Kromme Mijdrecht.

lekker varenPiratenboot
Zelf varen zonder volwassen op de sloten achter ons terrein. De boot is door ons zelf gemaakt met een echte piratenvlag en touwladder.

Spelletjesschuur

Bij slecht weer kunnen de kinderen in de spelletjesschuur spelen. Bijvoorbeeld tafelvoetballen, tafeltennis, sjoelen, tekenen, darten, lezen…

Theehuis/Horeca

thee op het terrasBij Amstelkade kunt u genieten van een kopje koffie of thee met de lekkerste appeltaart uit de omgeving. Ook voor een broodje kunt u bij ons terecht. Hieronder staan nog veel meer mogelijkheden. Voor sommige arrangementen vragen wij u wel om vooraf te reserveren.

Vergaderen

Voor gezelschappen (maximaal 12 personen) hebben wij een vergaderruimte boven in de boerderij. De inrichting ademt de sfeer van weleer. Wij verzorgen voor u koffie en thee en eventueel de lunch.

BoerenLunch

Voor de grote trek maken wij een complete boerenlunch klaar. Met verse groentesoep, eieren van onze eigen kippen, boerenham, boerenkaas en nog veel meer.

Picknicken

Neem een rijk gevulde picknickmand mee naar een mooi plekje in de natuur. Er is keuze tussen een mand met broodjes of een mand met zoetigheden en lekkere drankjes. In de mand zit ook een picknickkleed, aan alles is gedacht!  En de afwas doen wij voor u!

High Tea

thee met taartjes Onze high tea is inmiddels bekend in de omgeving. Zowel voor de zoetekauw als voor de hartige fan is er genoeg lekkers. Alles wordt vers gemaakt en de thee drinkt u uit eenprachtig Engels theeservies.

Snertwandeling

Ook in het winterseizoen is de prachtige wandelroute die over ons terrein loopt de moeite waard. Kom even binnen om op te warmen achter een flinke kom huisgemaakte snert.

Feesten & Partijen

Voor het vieren van een bijzondere gebeurtenis zijn er bij Amstelkade volop mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld een boottocht en geniet vooraf van de lunch, of neem picknickmanden mee aan boord. U vindt meer inspiratie onder Activiteiten (LINK) en Boottochten (LINK). Kinderen kunnen ook hun verjaardag bij ons komen vieren.

Contact & reserveren

Voor de boerenlunch, picknick en voor groepsactiviteiten graag vooraf reserveren. Neem gerust even contact op om te overleggen. Wij denken graag met u mee!

Openingstijden Theehuis

Maandag t/m vrijdag, open van 9.30 uur t/m 15.30 uur

Zaterdag t/m zo zondag open van 9.30 uur t/m 16.30 uur

http://www.amstelkade.nl/

Amstelkade

Amstelkade 61
3648 KA Wilnis
Tel: 0172 – 40 80 80 (tot 17.00 uur)
E-mail: amstelkade@reinaerde.nl

Kamperen in de natuurRust en ruimte op Natuurkampeerterrein

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.