Oh wat een fijne plek , het kan niet genoeg gezegd worden .Camping Labalade in Frankrijk.Zwemmen in de rivier , rust in een hangmat tussen twee bomen .Je tent of camper aan de zoom van het bos , kampvuur  met een glas wijn.Ook heel erg leuk ,een van de drie pipowagens huren. Je zit er zo ,het is maar 840 km sturen vanaf Utrecht.

Vroeger reed onze “lelijke eend” altijd als vanzelf naar Frankrijk. Mijn moeder las de kaart en mijn vader stuurde de eend door velden en bossen totdat we op een mooie stille plek aan een meertje of rivier belandden. Tent neerzetten en ’s avonds een kampvuur om met een stok in te poeren tot ik in slaap viel. Er waren toen nog zomers zonder einde en er was altijd een rivier om een dam in te bouwen. Orangina was de drank en tafelvoetbal de sport.

Ik heb een camping in de Limousin gevonden waar het bovenstaande en meer allemaal te vinden is.

Aan het einde van een doodlopende weg tussen bossen en meren, in het hart van Frankrijk, ligt natuur camping La Balade van Ruud en Margon. Zet je camper of tent aan de rand van het bos in de schaduw van een oude eik. Of lekker makkelijk en leuk; huur een pipowagen of een kamer. In de verte loeit een koe en het kampvuur brandt. Trek de kurk met een plop uit de fles en geniet van de stilte en de sterren aan de hemel. Morgen gaan we een hut bouwen, rivierkreeftjes vangen en misschien ook nog wel een vis roken. Plezier !

Check de website 

Les Rivailles

23210 Marsac

Creuse France

0031 – 655100630

 

%d bloggers liken dit: