Berlijn .Hot in the city . Verkoeling bij de Fischerpinte aan de plötzensee.


Berlijn lazy afternoon by the water. Huur een bootje en roei naar  Fischerpinte .Een te gekke ouwe vissershut aan de rand van de plötzensee . Bier  drink je uit flessen .Eten bestaat uit Duitse snacks . Zitten op de houten steiger , benen in het water. Sweet life . Ober doe ons nog een bier.

(Plötzensee is in the district of Wedding– and you can get there by taking the U8 to Osloer Strasse and then the U9 to Amrumer Strasse. The Plötzensee is about a ten minute walk from the U-Bahn station)Fischerpinte boathouse and bar: Nordufer 13351, Berlin. (Edge of Plötzensee lake near intersection of Nordufer and Seestrasse).

Opening times: Mon-Sun, 10am-9pm

https://www.facebook.com/pages/Fischerpinte/130161423734022

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.