Griekenland . Rhodes Stay Hostel

Rhodes Stay Hostel

Kamers vanaf 14,-  6 persoons Familiekamer   vanaf 84,-

Wanneer je vliegt naar Rhodos, land je op :Rhodes (ook wel: Diagoras) International Airport (RHO) – afstand centrum: 14 km .Tijdsduur ongeveer 5 uur vliegen.

Rodos is het op drie na grootste eiland van Griekenland en maakt deel uit van de Dodekanesos. Het is een van de meest oostelijke eilanden die tot Griekenland behoren, strategisch gelegen op slechts een paar kilometer ten zuiden van het Turkse vasteland. Het eiland beslaat 1398 km².

De gelijknamige hoofdstad Rodos-stad ligt in het uiterste noorden van het eiland.

Rodos heeft veel zonuren per jaar en er zijn daarom veel toeristen. Het staat vooral bekend als vakantie-eiland, maar ook voor conferenties die bijvoorbeeld over de Middellandse Zee gaan heeft het goede faciliteiten en een gunstige ligging.

Er zijn vaste veerverbindingen tussen Rodos en het Griekse vasteland, en tussen Rodos en eilanden als Simi, Kos, Patmos, Santorini en Karpathos. Ook zijn er geregelde verbindingen met het Turkse vasteland (Marmaris en Fethiye). Veel cruises varen ook via Rodos.

STAY Rhodes is located in the heart of the new town of Rhodes. The beach, the famous old town and all public transport are within walking distance. You find easy access to whatever it is you want to do.

S T A Y Rhodes

Lochagou Fanouraki 19-21

85100 Rhodes

Greece

stayrhodes@gmail.com

Tel. +30 22410 24024

Tel. +30 693 1257448

http://www.stay-rhodes.com/

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.