Wicked Camper huren .

Wicked campers , ze zitten bijna overal. Van Japan , Australie tot Duitsland.Ze zijn bijna allemaal zonder uitzondering uniek door de graffiti artists die erop los gelaten zijn.Ook tof ,in Australie zijn sommige uitgerust met een dakterras , hilarisch.Je moet 21 zijn om een Wicked Camper te huren. Een internationaal Rijbewijs aanschaffen is handig als je een camper wilt huren in Australie /Nieuw-zeeland/ USA  of Japan.

Rijbewijs Australie Auto of motor

  • Het Nederlandse rijbewijs is geldig in Australië, mits dit is voorzien van een gewaarmerkte vertaling in het Engels. Informeer bij de vertegenwoordiging van Australië wat de beste procedure is.
  • Indien niet aan bovenstaande voorwaarde is voldaan, is het IRB (internationaal rijbewijs) model 1949 vereist. Het IRB is verkrijgbaar bij iedere ANWB-winkel, ook voor niet-leden en dient persoonlijk afgehaald te worden. Neem het Nederlandse rijbewijs en een recente pasfoto mee. Het IRB is 1 jaar geldig.
  • Let op: verhuurbedrijven kunnen specifieke eisen stellen. Bijvoorbeeld een minimum- of maximumleeftijd of een minimum aantal jaren dat het rijbewijs in bezit moet zijn. Vraag van tevoren naar de voorwaarden.

Rijbewijs Japan  Auto of motor

Ik ga naar Japan als toerist en wil daar autorijden. Wat moet ik doen?
U heeft een internationaal rijbewijs van de ANWB nodig. Internationale rijbewijzen zijn alleen in Nederland verkrijgbaar. Bent u al in Japan als toerist en heeft u geen internationaal rijbewijs, dan kunt u dus niet autorijden. De omzetting van een Nederlands naar een Japans rijbewijs kan alleen als u een Japan visum voor langere duur heeft. Op basis van een toeristenvisum is dit dus niet mogelijk.

Rijbewijs USA

Auto of motor

  • Het Nederlandse rijbewijs is geldig in de Verenigde Staten, ook bij het huren van een auto.
  • Omdat verhuurbedrijven in de meeste staten (ondanks het feit dat de staat het Nederlandse rijbewijs erkent) toch een IRB eisen, wordt aangeraden dit document voor de zekerheid mee te nemen. Het IRB is verkrijgbaar bij iedere ANWB-winkel, ook voor niet-leden en dient persoonlijk afgehaald te worden. Neem het Nederlandse rijbewijs en een recente pasfoto mee. Het IRB is 1 jaar geldig.
  • Let op: verhuurbedrijven kunnen specifieke eisen stellen. Bijvoorbeeld een minimum- of maximumleeftijd of een minimum aantal jaren dat het rijbewijs in bezit moet zijn. Vraag van tevoren naar de voorwaarden.

Rijbewijs Nieuw Zeeland

Auto of motor

  • Het Nederlandse rijbewijs is geldig in Nieuw-Zeeland mits een Engelse vertaling daarvan overlegd kan worden.
  • Daarom wordt een IRB (internationaal rijbewijs) aangeraden (model 1949). Het IRB is verkrijgbaar bij iedere ANWB-winkel, ook voor niet-leden en dient persoonlijk afgehaald te worden. Neem het Nederlandse rijbewijs en een recente pasfoto mee. Het IRB is 1 jaar geldig.
  • Let op: verhuurbedrijven kunnen specifieke eisen stellen. Bijvoorbeeld een minimum- of maximumleeftijd of een minimum aantal jaren dat het rijbewijs in bezit moet zijn. Vraag van tevoren naar de voorwaarden.

Campervan Hire Australia

Cheap Campervan Hire Pricing

Book with Wicked Campervan Rental, and Save!

We have a variety of cheap campervans hire for you to choose from.

book your campervan now

Wicked Campers combine budget travellers with the perfect backpacking adventure. Wicked Campers provide the best campervan hire services for you. Unbeatable price on our campervans, rental options, and total freedom to go anywhere you want. Wicked gives you an unbeatable experience with many roadtrip options and a wide variety of vans. We believe in the experience of the roadtrip.

Wicked campervan hire offers you a reliable, safe and cheap campervan hire for your European adventure. We offer a full range of 2, multi seater, and safari campervans to meet your needs along with a range of price options to suit your budget!

Our cheap campervans are cheaper than hiring a motor home or even hiring a car. We have a range of cheap campervans (2 and multi seater), safari campers and mini camper for hire in UK and Europe. Our cheap campers van rental is the best and most affordable way to see Europe. You dont believe me?! Then check our pricing or get instant quote on all of our campervans and minicampers.

Our campervan rental pricings are cheap for traveller wanting to see more of Europe. If you want to hit the road on a budget and style, then Wicked campervan rental is the one for you. Choose from a range of campervans and minicamper rental we offer that suits your travel needs and budget. Get an instant quote and you wil now how cheap our campervans are. Wicked Campers combines budget travellers with the perfect backpacking adventure. Unbeatable price on our campervans rental options and total freedom to go anywhere you want. Unbeatable experience with many roadtrip options and wide variety of vans.

For a great start to your holiday book a Wicked campervan! Here you will find quality, safety, cheap, and perfect campervan offers. Take advantage of special rates we offer as well as special offers at Wicked.


Planning to visit Australia, New Zealand, Africa or Canada? For more information on you campervan rental options, you can visit each country’s website for more details.

We are worldwide baby! If you are planning to take a holiday in Australia, New Zealand, North America, Africa, South America and Japan, then why not take the comfort of a Wicked campervan rental. Cheap, reliable and will save you money on your trip. Our budget campervan rental provide you with cheap rates on our range of campervans. Our campervans suits anyone wanting to have a roadtrip adventure at low cost. We have all kinds of specials all year long, so be sure to visit our site for some amazing discounts.

campervan hire AustraliaAre you planning to travel Australia on a campervan? The cheap and best way is to hire our budget campervans, 4wd’s and mini campers. With Wicked Campers, we have a variety of camper van hire options for you to choose from. We are also all over Australia dude! So you can pickup and drop-off your camper van easily in any of our depots. Australia is huge, and the best way to discover this great land is on the road. With our campervan, you can save money on accommodation. Our vans are all-in-one accommodation and transport that can take you anywehere you please. Backpacking around Australia can be expensive, that is why our campervan rental can ease your roadtrip budget and let you spend more on other fun and exciting stuff!

https://www.wickedcampers.com/

https://www.facebook.com/wickedcamperseu/

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.