Jucy rentals USA , Australie & New Zeeland

Jucy camper rentals  Australie / New Zealand en Amerika .

In de great USA is dus niet alles groter en bigger. Jucy rentals heeft een voor Amerikaanse begrippen een bescheiden 4 persoons camper  te huur vanaf 42 dollar per nacht. Je moet minimaal 21 zijn .De pick up plekken   in de USA bevinden zich in   San Fransisco , Los Angles en Las Vegas.Vier bedden .koelkast . gaspit meer heb je niet nodig. Jucy verhuurt ook grotere campers en auto,s.

AVERAGE NIGHTLY RATE  USD $42.00Vehicle: Chrysler Town and Country or Dodge Grand CaravanFitout: Custom built Interior in 2012Specs: Seatbelts for 5 + Two Double BedsTransmission: AutomaticThe JUCY Champ USA has all the modern features of a small RV including a fridge, gas cooker, sink, DVD player and has two comfortable double beds to sleep up to 4 people.

https://www.jucy.co.nz/

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.