Classic Volkswagen camper huren in Nederland/Frankrijk/Schotland.

Heb je het over hippie campers dan zie je een VW busje voor je.Afgelopen vakantie zwierven we door Engeland met als einddoel het Wilderness festival .Super leuk festival met de nadruk op eten en tof voor het hele gezin.Je struikelde daar over de VW campertjes.Super mooi en aaibaar.Overal natuurlijk ff spieken hoe ze ingebouwd waren.Te gek leuk en mooie verhalen van eigenaars als kado. Ik begreep wel uit al die verhalen van de eigenaars dat je een liefhebber moet zijn met diepe zakken. Wil je een hippie week doorbrengen met een VW dan kan je ze beter huren. “Vinatage roads ” zit op 15 minuten van Marseille airport in de Provence en hebben keuze uit 10 Volkswagen T2B campertjes, alle uitgerust voor 4 personen zit je meteen in een fijn gedeelte van Frankrijk en op een grote steenworp van Italie en Spanje .

In Schotland zit  “vintage vw campers ”  fijn de Highlands in en whisky slurpen. Dichter bij huis om precies te zijn Limburg zit   “Classiccamper verhuur” zij hebben een stuk of 14 vw,s in de verhuur. Of lekker centraal in Amersfoort zit  “Happylittlecamper”  .

Zoek de hippie in jezelf !

 

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.