Classic Volkswagen camper huren in Nederland/Frankrijk/Schotland.


Heb je het over hippie campers dan zie je een VW busje voor je.Afgelopen vakantie zwierven we door Engeland met als einddoel het Wilderness festival .Super leuk festival met de nadruk op eten en tof voor het hele gezin.Je struikelde daar over de VW campertjes.Super mooi en aaibaar.Overal natuurlijk ff spieken hoe ze ingebouwd waren.Te gek leuk en mooie verhalen van eigenaars als kado. Begreep wel uit al die verhalen van de eigenaars dat je een liefhebber moet zijn met geld. Wil je een hippie week doorbrengen met een VW dan kan je ze beter huren. “69 campers” zit in de Provence /Fayence /Frankrijk, vliegen op Nice, Marseille of Toulon airports .Zit je meteen in een fijn gedeelte van Frankrijk en op een grote steenworp van Italie en Spanje, lekker handig.In Schotland zit  “info@vintagevwcampers.com”  fijn de highlands in en whisky slurpen. Dichter bij huis om precies te zijn Limburg zit info@classiccamperverhuur.nl zij hebben een stuk of 14 vw,s in de verhuur. Of meer centraal in amersfoort@happylittlecamper.nl.Prijzen vanaf : voorseizoen  549 voor een week tot hoogseizoen  740,- . Zoek de hippie in jezelf.

http://69campers.com/en/