Wegbrengcampers voor 1 dollar per dag.

 Nieuwe Wegbrengcampers  of op zijn Amerikaans  RV,s  (Recreational vehicle).

kort . Je kan in diverse landen voor nop/weinig met een camper op pad  van A naar B.

lang ; http://thriftynomads.com/rv-relocation-deals/

http://www.cruiseamerica.com/rent/hot_deals/#

https://www.travelhome.nl/nieuwe-wegbrengcampers

Enkele malen per jaar ontvangt Travelhome van de verhuurders in Amerika en af en toe ook in Canada aanbiedingen voor nieuwe wegbrengcampers. Travelhome biedt dergelijke wegbrengcampers aan in samenwerking met de verhuurders omdat in het voorjaar een (groot) aantal campers van de ene naar de andere locatie verplaatst moeten zien te worden. In veel gevallen komen de campers rechtstreeks uit de fabriek en moeten ze vanaf daar naar de verhuurlocaties gebracht worden. De fabriek is vrijwel altijd gelegen nabij Chicago, de inleverlocaties verschillen per verhuurder en special. U test tijdens uw reis de gloednieuwe camper en er wordt van u gevraagd eventuele zaken die nog niet helemaal in orde te zijn te melden, zodat deze verholpen kunnen worden voordat de campers verhuurd gaan worden.

Travelhome heeft geen inzicht in het aantal (nieuwe) campers dat per seizoen voor de verhuurders weggebracht moet worden, dit wordt door de verhuurders zeer kort voordat de wegbrengcamper wordt aangeboden aangekondigd. De lopende aanbiedingen voor nieuwe wegbrengcampers kunt u terugvinden bij de bestemmingen Amerika en Canada onder het tabblad pakketreizen. Het kan zijn dat momenteel geen enkele wegbrengcamper op de website staat, normaliter zijn de reizen namelijk snel uitverkocht en staan ze slechts voor beperkte tijd online. Bij iedere nieuwe special wordt door Travelhome een digitale nieuwsbrief verstuurd, wanneer u zich hierop abonneert blijft u op de hoogte van de nieuwste specials voor het komende seizoen. Klik hier om u aan te melden voor de Travelhome nieuwsbrief.

Deze wegbrengcampers zijn niet te combineren met andere acties en/of kortingen.

Voor nieuwe wegbrengcampers gelden naast de Travelhome- en de ANVR voorwaarden ook aanvullende voorwaarden van de verhuurder met betrekking tot de aanbieding. Deze kunt u terugvinden op het boekingformulier van de pakketreis, voordat u akkoord gaat met deze voorwaarden.

Bekijk de veelgestelde vragen over nieuwe wegbrengcampers.

Lees de belangrijke informatie bij de voorbereiding van uw reis.

ROUTESUGGESTIES VOOR UW WEGBRENGCAMPER:

Chicago naar Los Angeles via Route 66 en het zuiden

Chicago naar San Francisco, de snelste route naar West-Amerika

Chicago naar Las Vegas of Denver via Yellowstone N.P.

Chicago naar New York via Toronto 

Rijbewijs

Auto of motor

  • Het Nederlandse rijbewijs is geldig in de Verenigde Staten, ook bij het huren van een auto.
  • Omdat verhuurbedrijven in de meeste staten (ondanks het feit dat de staat het Nederlandse rijbewijs erkent) toch een IRB eisen, wordt aangeraden dit document voor de zekerheid mee te nemen. Het IRB is verkrijgbaar bij iedere ANWB-winkel, ook voor niet-leden en dient persoonlijk afgehaald te worden. Neem het Nederlandse rijbewijs en een recente pasfoto mee. Het IRB is 1 jaar geldig.
  • Let op: verhuurbedrijven kunnen specifieke eisen stellen. Bijvoorbeeld een minimum- of maximumleeftijd of een minimum aantal jaren dat het rijbewijs in bezit moet zijn. Vraag van tevoren naar de voorwaarden.

It sounds like clickbait spam worthy of ending up in junk mail. In fact, if I saw this headline in my Facebook feed, I’m not sure if I’d even give it a look. But let me assure you, Ted and I are real people (with a knack for all things cheap!), and we’ve truly rented RVs for $1 a day and less to cities all around the world – including Sydney, Melbourne, Calgary, and Toronto.

So, you feelin’ thrifty? You’re about to learn one of our favourite travel hacks: RV relocation deals!

What is it?

RV and car relocation deals come up when a rental company needs to move a vehicle from one rental office to another, one way. This usually happens to meet supply and demand, or less frequently, to move a vehicle to its final resting place to be sold with other used RVs.

Relocations are not just restricted to RVs – cars, trucks, and campervans also regularly need to be relocated. Most commonly though, RVs and campervans are what need to be moved.

Why so cheap?

For a rental agency, relocating a car or RV for any reason is expensive. It involves hiring a transport vehicle, or paying someone to drive one way and cover their flight back. The mutually satisfying alternative is to sway customers with a low price. This ensures a prompt booking when a vehicle urgently needs to be moved, and best of all, creates a cheap road trip!

Generally you pay the fuel costs, though incentives are common, such as partial fuel reimbursement anywhere from $50 to $500, a free tank of fuel, free kitchen kit, etc. The average posting is two to three weeks before a vehicle needs to be moved. As a relocation date nears, such perks may be added. Rarely are deals posted in few months in advance, but when they are it is often at a higher price such as $25/day.

Take note, some companies charge extra for a kitchen or linen kit (~$25-$100), so be sure to ask if it’s included and consider bringing your own supplies if there is a fee.

Do I need a special licence to drive an RV?

No. Driving an RV isn’t hugely different from driving a regular vehicle. It is similar to driving a truck in terms of size and operation. Nearly all RVs or rental cars are automatic transmission, but always ask before booking. Depending where you’re driving though, you may need an International licence – so check ahead if you’re planning to relocate overseas.

How do I find RV relocation deals?

Australia

Best search engineiMoova and Jucy are best (check both as Jucy does not appear in iMoova results but frequently has deals).
Frequency
: often (Jucy is most common)
Vehicle: usually campervans and cars

New Zealand

Best search engineiMoovaJucy, and Transfer Car are best (check all as Jucy does not appear in iMoova results but frequently has deals).
Frequency
: often (Jucy is most common)
Vehicle: usually campervans and cars

Europe

Best search engine: iMoova and search individual sites (below)
Frequency: rare
Vehicle: usually campervans to small RVs

Canada

Best search engine: none, search individual RV sites (below)
Frequency: rare (Cruise Canada most common)
Vehicle: usually small to large RVs

United States

Best search engineiMoova and Jucy are best (check both as Jucy does not appear in iMoova results but frequently has deals. Additional companies below). 
Frequency
: often (Jucy, Apollo & El Monte most common)
Vehicle: campervans (via Jucy) & small to large RVs (5-6 berth most common)

 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.