Trabi Safari door Berlijn.

Trabi Safari door Berlijn.Hilarische tour door Berlijn.Doen !

U gaat op safaritoer met onze veelkeurige kunstvezelauto’s en U ontdekt Berlijn en zijn bezienswaardigheden vanuit het perspectief van een Trabant.  In een colonne volgt U onze gids door Berlijn en via de ingebouwde geluidsinstallatie hoort U het begeleidende commentaar van de gids. U ziet resten van de Berlijnse muur en U rijdt naar bekende plaatsen zoals Checkpoint Charlie, de Brandenburgse poort, de regeringswijk, de Gedächtniskerk, de Kurfürstendamm, de Siegessäule, de Potsdamer Platz, de Rijksdag en de Gendarmenmarkt. Deze Trabi Safari is leuk en tegelijk informatief. U zult enthousiast zijn.

Wanneer?

Onze Trabi Safari ritten rijden iedere woensdag, vrijdag en zaterdag met Duits commentaar en iedere zaterdag met Engels commentaar. Startplaats is de centraal gelegen Alexanderplatz in Mitte. U hoeft nu slechts nog te reserveren!

Kosten

45,00 € per deelnemers bij een gebruik van twee personen per Trabi.

Trabi Safari Tickets boeken

U weet al voor wanneer U wilt boeken? Reserveer dan snel en gemakkelijk via onze Trabi Safari Online Ticket Shop.

http://www.trabisafari.de/

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.