Portugal / tof hotel Cooking and Nature – Emotional Hotel

Portugal / tof hotel
Cooking and Nature – Emotional Hotel
 
Dit designhotel ligt in het natuurpark Serras de Aire e Candeeiros, en beschikt over buiten- en binnenzwembaden. Het bevindt zich op 17 kilometer van het klooster van Batalha, en op 20 kilometer van het heiligdom van Fátima.
 
Alle individueel ingerichte kamers van het Cooking and Nature hebben gratis WiFi en een uitzicht op het omliggende landschap. Ze beschikken ook over een eigen badkamer met badjassen en een designbad.
 
Het restaurant serveert seizoensgebonden gerechten en u kunt hier uw eigen maaltijden bereiden. U kunt op het gemeubileerde buitenterras een drankje nemen uit de honesty bar. Er liggen op nog geen 10 kilometer afstand diverse restaurants waar u terecht kunt voor typisch Portugese gerechten.
 
Het Nature and Cooking kan op verzoek vooraf massagebehandelingen, yoga- en kooklessen organiseren. Er bevinden zich in de directe omgeving diverse wandelpaden, en u kunt gratis gebruikmaken van fietsen om de nabijgelegen grotten van Alvados te verkennen.
 
Er zijn pendeldiensten van/naar de luchthavens van Lissabon en Porto beschikbaar, beide op 1,5 uur rijden gelegen van de accommodatie. Het klooster van Alcobaça ligt op 30 minuten rijden.
 
 
 
Rua Asseguia das Lages, 181, 2480-032 Alvados, Portugal
 
 

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.