super lief aaibaar barbecuetje

Wat een fijn BBQtje mooi gemaakt , technisch en toch aaibaar, ik vind um tof.

De JCS Joy charcoal stove houtskoolbarbecue is vervaardigd uit gerecycled gietaluminium. De barbecue heeft een diameter van 30,5 cm, is 21,6 cm hoog en heeft een gewicht van 7 kg. De JCS Joy multifunctionele houtskoolbarbecue gebruikt u voor het grillen, koken, wokken en frituren van ingrediënten.

Kenmerken:

  • Diameter: 30,5 cm.
  • Hoogte: 21,6 cm.
  • Gewicht: 7 kg.
  • Materiaal: aluminium.
  • Handafwas.
  • Brandstof: houtskool.

JCS Joy houtskoolbarbecue

De JCS Joy charcoal houtskoolbarbecue is een moderne, lichtgewicht houtskoolbarbecue vervaardigd uit gerecycled gietaluminium. Door het ontwerp van de barbecue verbruikt u een minimale hoeveelheid houtskool met een maximale warmte-afgifte.

De JCS Joy houtskoolbarbecue is handig, klein en licht. Ideaal voor op de camping of het balkon. Het gepatenteerde design maakt het mogelijk om houtskool bij te vullen tijdens het gebruik. Door middel van de luchttoevoerschuif regelt u de hitte eenvoudig.

De barbecue wordt geleverd met een grillrooster en een aantal ringen. De ringen plaatst u op de barbecue naar gelang de grootte van uw pan of wok. Op deze manier is de barbecue multifunctioneel en te gebruiken om te grillen, koken, bakken, frituren en wokken.

 

 

https://www.kookwinkel.nl/webshop/65329-jcsjoyhoutskoolbarbecue305cmgietaluminium.asp

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.