Corsica / Camping La Riviere & strandtent “I Pini”

Corsica / Camping La Riviere & strandtent “I Pini”
Corsica is ruig ,rauw en verpletterend mooi.Super plek voor een najaarsvakantie al was het maar omdat het er dan een stuk rustiger is.
Ook een plek die je vrij soepel passeert omdat het een eiland is, terwijl eigelijk die overtocht met de boot vanuit Genua/ Marseille of Nice en cadeautje is . Maar geen paniek je kan er ook komen met het vliegtuig.
Vlak bij Porto-Vecchio aan het strand van Palombaggia staat Strandtent L Pini ,omgeven door pijnbomen en waar boven het houtskoolvuur altijd een verse vis ligt te bakken . Houten meubilair , wit zand en de zee aan je voeten. Waarschuwing ! het is hier adembenemend mooi.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.