Australie / Melbourne Hotel & Cafe

Australie / Melbourne
ToffetripTip van Ernee , Thanx
Als ik aan Australië denk dan zie ik strand/golven/surfen/Flying Doctors/Kylie Minogue en mannen die elkaar “Mate” noemen en alle vrouwen heten steevast “Sheila”. Lekker kortzicht van mijn kant maar wel overzichtelijk .Bedankt Ernee dat je mijn wereldbeeld laat kantelen ik voeg deze nieuwe beelden toe aan mijn Australiecloud.

Kamperen op een wolkenkrabber , ontbijten with a view, erg vet.
http://www.stjeromesthehotel.com.au/
St. Jerome’s – The Hotel
Adres: Melbourne Central, 271 Little Lonsdale St, Melbourne VIC 3000, Australië
Telefoon: +61 406 118 561

Ik voeg er nog even dit uitermate toffe cafeetje bij “mate”.
Ik wil daar gewoon zitten , zo leuk.
Chuckle Park Bar & Cafe Melbourne.
Chuckle Park Bar and Cafe
Cafe
Adres: 322 Little Collins St, Melbourne VIC 3000, Australië
Openingstijden: Vandaag geopend · 12:00–01:00
Telefoon: +61 3 9650 4494

https://www.facebook.com/ChucklePark/

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.