Rommelmarkt Temploux / Belgie

Brocante Temploux
 

De markt, met 1500 aanbieders, vindt namelijk plaats in het dorpje Temploux. De kraampjes vormen een lint van zes kilometer in de straten van het dorp. Naast antiek en ‘rommel’ zijn er muziekoptredens, draaimolens en wedstrijden. Rond middernacht is er een vuurwerkshow.

In de agenda van antiekliefhebbers staat Temploux brocantemarkt vast geprogrammeerd, halverwege de maand augustus. Het is een van de grootste brocante markten van België.  Aanvang op zaterdagochtend van 07.00 uur en eindigd op zondagavond 18.00 uur. In de straten van het dorpje staan 1500 exposanten die samen een slinger kraampjes van 6 kilometer vormen.

Rond de 150.000 bezoekers komen tijdens de rommelmarkt naar Temploux. De toegang is natuurlijk gratis. Er zijn overigens niet alleen kraampjes maar ook orkesten, podia, draaimolens en wedstrijden. Het uur van de markt vraagt natuurlijk om vuurwerk en dat is er dan ook rond middernacht.

Like onze Facebook pagina! https://www.facebook.com/brocantemarkttemploux

Adres: Rue Lieutenant Colonel Maniette(TX) 1/Z, 5020 Temploux, België

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.