Super leuk plekkie in Amsterdam voor kids en oudjes.

WELKOM BIJ DE VONDELTUIN!

De Vondeltuin is een groot terras gelegen in het meest zuidelijke puntje van het Vondelpark. Net als in je eigen tuin mag je hier gewoon doen waar je zin in hebt! Eten? Kan! Drinken? Zeker! Hangen op een strandstoel? Tjek! We hopen je gauw eens te zien op ons terras.

leafflowerleaf

De keuken is de hele dag open voor een broodje of een good old uitsmijter en ‘s avonds kan je bij ons tot 21u een plekje uitzoeken voor een lekker maaltje. Is het echt mooi weer? Dan mogen wij tot middernacht open blijven! Steken wij lekker wat sfeer verhogende fakkeltjes aan.

Adres:
Vondelpark 7
1075 VR Amsterdam
06 27565576
info@vondeltuin.nl

Openingstijden:
Maandag Vanaf 11.00 uur geopend
Dinsdag Vanaf 11.00 uur geopend
Woensdag Vanaf 11.00 uur geopend
Donderdag Vanaf 11.00 uur geopend
Vrijdag Vanaf 11.00 uur geopend
Zaterdag Vanaf 11.00 uur geopend
Zondag Vanaf 11.00 uur geopend

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.