Merceds 508 camper

Hier even in beeld onze Mercedes 508 Camper.

Waarom is dit zo’n toffe camper?

Hij is oerdegelijk en praktisch onverwoestbaar, er gaan verhalen over een 508 met meer dan een miljoen kilometer op de teller, overal stahoogte en dat is lekker, een klapper van een panoramisch voorraam. Naast stahoogte is hij lekker ruim en makkelijk in te timmeren. Wij hebben gekozen voor en simpele inrichting, koelkast/twee pitsgasfornuis/stromend water met een voetpomp, van de banken maak je het bed en door de lengte achterin een vast bed. Aan de lopende band komen er 508 op de markt, ex- leger/ambulances en brandweerwagens. Soms met bizar weinig km’s op de teller.Vaak de korte variant maar als je een beetje zoekt op het web dan kom je ze ook tegen in de wat langere versie zoals die van ons. Wij hebben een imperiaal door Joep Stolp (06-51717606  Beemster Noord-holland ) laten lassen, lekker voor surfplanken/kano’s/fietsen. Je kan ze ook huren bij vriend Toffe Dave van Toffecamper. Onze camper kun je ook huren alleen dan staat hij op een vaste staplaats op camping Natuurlijk genoegen in Driehuizen en kun je er niet mee rijden alleen in logeren, ook tof.

http://www.toffecamper.nl/

Wij zijn Marjolijn en Dave en zijn in 2012 begonnen met deze passie te delen.

Toffe Camper:
Correspondentie: Krommestraat 50A
3811CD Amersfoort Nederland

Werkplek: Coelhorsterweg Amersfoort (Hoogland)
info@toffecamper.nl

http://micheltaanman1.wix.com/surf-bus

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.