Slurp !

Een lekker boekie over de belevenissen van een Nederlandse wijnboer in Bordeaux.

Swingend, lekker los geschreven met ladingen fijne foto’s en toffe adressen om wijn te kopen en te drinken . Plus restauranttips die eigenlijk geheim moeten blijven. Ssssssst! Allemaal erg herkenbaar, omdat ik Bordeaux net verlaten heb met een bloedend hart . Dwingend , ongevraagd & opdringerig Toffecamping advies : Ga daar toch vooral eens naar toe met het boek “Slurp” in je bagage. Dichterbij huis kan je uiteraard/bien sûr ook Bordeaux slurpen. De wijnen “La Tulipe” rood/wit/rosé en “Slurp” rood/wit/rosé zijn beide van het Chateau La Tulipe. Deze wijnen zijn te koop bij o.a. Albert Heijn.

Ook geschreven door Gort, door zijn snor in de wijn te dopen en te schrijven zijn:

Slurpen in Frankrijk

Slurpen a la Gort

Chateaux Slurp

Slurp Grand Cru

De Wijnsurvival gids

Ik slurp dus ik ben

De vrouwen Slagerij

En dan ben ik er waarschijnlijk nog een paar vergeten , voort Gort ga wijn maken man.

Hou de Facebook van Slurp in de gaten,  want deze week worden de druiven geoogst en begint het gesodemieter van pompen, persen, proeven & slurpen.

http://www.slurp.nu/

https://www.facebook.com/iljagort/

Je kan hier ook heel erg goed overnachten. Dit put ik uit eigen ervaring door geslapen te hebben in de gite van Jeroen en Annemarie. Deze gite ligt in het dorpje Saint-Laurent-Medoc, pal tussen de wijnvelden. Wat ook tof is aan deze gite, is dat je je eigen paarden mee kan nemen en deze kan stallen naast de gite!

Tel:  0033(0)556599662    of e-mail: vander-vander2@orange.fr

%d bloggers liken dit: