Citytrip tip , Hamburg StrandPauli . madmax meet Ibiza.

Citytrip tip , Hamburg StrandPauli .
madmax meet Ibiza.
zo gaaf dit stadsstrand in de op een grootste haven van europa , enorme schepen glijden voorbij terwijl jij aan een drankje slurpt bij de ondergaande zon , worstjes worden gebakken onder de motorkap van een Mercedes met pech terwijl een oostblok rasta de DJ tafel bediend . ook een toffe plek in Hamburg is de wijk de “Sternschanze” met tientallen toffe restaurantjes platenzaken en uber hippe boutiques , drinken en eten kan overal maar “Central Park” de stadsoase om de hoek is echt tof , ook hier weer een paar kub zand /lekkere muziek /container bar,s en strandstoelen .tof.

StrandPauli
Bar
Adres: St. Pauli Hafenstraße 89, 20359 Hamburg, Duitsland

Central Park
Adres: Max-Brauer-Allee 277, 22769 Hamburg, Duitsland

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.