Cargo Zomerbar , Antwerpen

Cargo Zomerbar

Een groene oase in de stad is tijdens de zomer de droom van iedereen. Ondertussen genieten duizenden Europese stadsbewoners van een echt vakantiegevoel in zomerbars op openbare plekken. Ook in Antwerpen kan je ondertussen spreken van een trend. Met de komst van het Park Spoor Noord kwam er een “groene long” tussen de haven, de wijken Dam, Stuivenberg en Seefhoek. Het succes van Cargo Zomerbar bewijst de nood aan soortgelijke projecten. Als uitbater van Cargo Zomerbar, hebben we een goede band met de buurtbewoners en de betrokken stadsdiensten opgebouwd, dankzij een open en constante communicatie.

Cargo 2.0

Cargo 2.0 doet een nieuwe wind waaien door Park Spoor Noord. Er wordt niet geraakt aan het oude concept waarbij de Antwerpenaar voor een dagje op vakantie kan gaan in eigen stad. Kinderen kunnen zich nog altijd naar hartenlust uitleven in de fonteinen en de speeltuinen, terwijl de mama’s en papa’s toezien vanuit een strandstoeltje. Eéntje na het werk, Party Dj’s in het weekend, live optredens op donderdag en sport op groot scherm, het blijft allemaal bestaan.

Wat is er dan wel nieuw? Cargo zomerbar pakt uit met een compleet nieuw design, een nieuw terras en ook de nieuwe koks van Fiskebar hebben een kleine, maar betaalbare menukaart samengesteld. Kom het zelf ontdekken !

 

Adres: Viaduct-Dam 64-80, 2060 Antwerpen, België

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.