Ruig ,rauw , Amsterdam Roest  

Amsterdam Roest 

AMSTERDAM ROEST

Roest. Een nieuwe liefde, creatieve stadsoase, café en bar, stadsstrand en culturele vrijplaats.

Roest is een unieke horecagelegenheid op een karakteristieke plek, het Koud Gas Gebouw op het Oostenburgereiland. Alleen het hoognodige is gedaan om het historische pand tot een grootstedelijk café/bar te transformeren: warm, industrieel en vooral uitnodigend. Sinds de opening, 17 juni 2011, staat Roest voor verrassende initiatieven en spannende concepten in een gemoedelijke sfeer. Zo is Roest naast een uniek café ook een creatieve vrijplaats voor film, theater, festival en DJ’s waar vernieuwing en inspiratie altijd de boventoon voeren.

Zowel binnen in het Roest Café als in de buitenlucht op de kavel geniet je van de veelzijdigheid en originaliteit die deze stadsoase biedt. Van ontspannen nippen aan glas punch op het strand, tot dansen in het café, struinen door een van de markten in de loods of achteroverleunen in een van de chesterfields. Roest staat voor onbekommerd genieten en nodigt je uit mee te doen.  text  ; Roest 

Café
Adres: Jacob Bontiusplaats 1, 1018 PL Amsterdam
Openingstijden:

Vandaag geopend · 12:00–01:00

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.