Quality time in brugge

Bed and breakfast  La suite in Brugge . Wat een heerlijke  plek . Elke kamer is prachtig vorm gegeven met oog voor detail ,gevuld met mooie design meubels . Alleen al van het kijken naar de interieur fotos word ik rustig . Dit is echt een fijne plek voor een weekend met zijn tweeën . Quality time is het woord .  lekker uitslapen , ontbijten en dan op je gemak Brugge in slenteren . Lekker lunchen in het oude centrum , shoppen en genieten en na de middag even een speciaal biertje drinken aan de toog van Brouwerij De Halve Maan. Ik kreeg een tip van vrienden van ons dat je lekker kan eten in Bistro ’t Zwart Huis . Maar je kan natuurlijk  ook gewoon de boel de boel laten en  lekker het bad vol laten lopen met lekker veel badschuim.
Adres: Bistro Zwart huis Kuipersstraat 23, 8000 Brugge, België      http://www.bistrozwarthuis.be/
Adres: Brasserie de Halve Maan  .Walplein 26, 8000 Brugge, België   https://www.halvemaan.be

http://www.diamondmuseum.be/nl/    Adres:       Katelijnestraat 43,
B-8000 Brugge, België

Eerlijk gezegd geloven wij niet zo in het uitstippelen van je carrière. Wij zijn eerder wat gezond naïef. Deze specifieke naïviteit heeft ons gebracht waar we vandaag staan. Ons restaurant is ook op deze manier ontstaan, klein begonnen en vanzelf uitgebreid.

Inderdaad vanzelf, niets op voorhand uitgespit of voorstudie gedaan, neen gewoon het is gebeurd. Met La Suite is het hetzelfde verhaal, van het één komt het ander. Wij zijn ooit op de trein gestapt en die brengt ons op bepaalde plaatsen. Ook voor ons onbekend maar het zijn allemaal plaatsen die ons liggen. Elke halte doet iets met ons waar we 200% in geloven. We zijn dan ook zeer veeleisend voor onszelf om op elke halte onze stempel te drukken.

Met La Suite is dat ook zeer goed gelukt, we zijn trots op wat we u kunnen tonen. In zo’n omgeving is het voor ons ook vanzelfsprekender om onszelf te zijn. Om elke dag het beste te geven aan u is dat ook nodig. Wij hebben in La Suite een “tafel en bed “ gecreëerd. Dwz dat wij niets aan het toeval hebben overgelaten om volgens ons u een onvergetelijke maaltijd, nachtrust en ontbijt te serveren. Zullen onze normen voldoende zijn voor iedereen? Natuurlijk niet … maar het zal ons daardoor niet uit ons lood slaan want wij zijn thuis en zoals het oude spreekwoord zegt “oost west, thuis best!”

Henk & Veronique

Langestraat 126,
8000 Brugge
Tel: +32.50-67.83.10

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.