Antwerpen is tof. overnachten in het Nulsterren pension

Antwerpen is tof. overnachten in het Nulsterren pension.

Een oude, verlaten gasfabriek wordt tot leven gewekt met grappige details, vrolijke kleuren en kraakverse lakens. Ons opgefrist Nulsterrenpension biedt tijdens de zomermaanden elke nacht onderdak aan iedereen die op zoek is naar een leuke slaapplek of zijn huissleutels kwijt is.

Afgedankte meubels en gerecycleerd materiaal krijgen in het Nulsterrenpension een tweede leven. Zo ontstaat een upcycled hostel met een eigentijds verhaal, waar schoonheid vaak in details schuilt en niet alles is wat het lijkt.

Nodig je vrienden of familie uit voor een sleep-in, kom met je lief of alleen en ontdek wie de slaapzaal met je deelt. Aparte kamers zijn er niet, maar we zorgen in de verschillende slaapzalen voor gezellige eilandjes voor één of twee personen.

Een nacht in het Nulsterrenpension kost € 20 inclusief een heerlijk bio-ontbijt.
http://www.nulsterrenpension.be/

https://www.facebook.com/zomervanantwerpen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.