Wonderfeel festival klassieke muziek midden in de natuur

Wat is Wonderfeel

Wonderfeel is een driedaags buitenfestival met klassieke muziek midden in de natuur
250 musici – 100 concerten plus muziekdocs – lezingen – kinderactiviteiten – rollende keukens

22, 23 en 24 juli op landgoed Schaep en Burgh in ’s-Graveland (nabij Hilversum)

Over Wonderfeel

Op het 25 hectare natuurgebied in ‘s-Graveland liggen de zes overdekte Wonderfeelpodia een miniwandeling van elkaar verspreid. Ze bieden voor elk wat wils: van Mozart tot Steve Reich, van Rameau tot Pärt met lijntjes naar jazz, wereld- en popmuziek. Je luistert ontspannen op bankjes, in zitzakken onder de bomen of op een kleed in het gras naar musici van wereldklasse, jonge honden en oude rotten. Er is pizza en bier, er zijn oesters en champagne. Films, verhalen en  knutselen voor kinderen. Wonderfeel werkt nauw samen met Natuurmonumenten. Van elk verkocht ticket gaat € 2,50 naar Natuurmonumenten als bijdrage aan het herstel van de buitenplaatsen waar het festivalterrein onderdeel van uitmaakt

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.