Restaurant Berlijn La Soupe Populaire

La Soupe Populaire 

LA SOUPE POPULAIRE; CULINAIR EN KUNST

La Soupe Populaire is op het moment een van de meest gehypte restaurants in Berlijn. Waar anders in Berlijn moet je immers een maand van tevoren reserveren voor een tafeltje voor twee? Toen ik onlangs – na een maand wachten – La Soupe Populaire voor het eerst bezocht wist ik zeker dat de hype gegrond was. Het eigenlijk typische Berlijnse concept van La Soupe Populaire – een historische locatie betrekken voor een nieuw doel – zie bij restaurants nog vrij weinig terug. Gek want bij uitgaansgelegenheden (Kulturbrauerei, RAW Gelände, Berghain) en galleriën (Hamburger Bahnhof, Boros Sammlung, de oudeC/O Berlin) in Berlijn is het meer regel dan uitzondering dat er een historisch pand wordt betrokken. Het zal ook een beste uitdaging zijn geweest om een goede keuken onder te brengen in een oude bierbrouwerij. En dat allemaal zonder dat de historische details verloren zijn gegaan. Ik zeg: missie geslaagd!

Restaurant
Adres: Prenzlauer Allee 242, 10405 Berlin, Duitsland

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: